Jump to content
FAS Goran

vlado.p.

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About vlado.p.

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    banja koviljaca

Previous Fields

  • Garage
    stilo 1.6 3v ,bmw e34
  1. 4kom guma michelin,vozene jednu sezonu,sara 7.5mm ravnomerno sara na svi gumama. 200€ , 2013.god 0603422676
  2. samo nov imam,u crnom mat prajmeru,4500din
  3. komplet automobili u delovima.punto 1,2,3,bravo,brava,marea,multipla,nova fica,nova panda,nouva croma,stilo 1.2,1.6,1.8,1.9jtd,doblo,seicento,palio alfa.147,156 svaki deo je ispitan i ako se prodaje kao ispravan tako ce i biti! delove saljem post expresom i aksom,za vise delova od jednom licno dovozim,licno preuzimanje i mogucnost ugradnje sa garancijom! Kontakt 0612111762 Sms,pm,poziv 10% popusta za sve članove FLCS Foruma15% popusta na kupovinu preko 100 evra i delove sa ugradnjom
  4. pozdrav! evo posle duzeg vremena da napisem nesto,iako nisam pisao pratio sam s vremena na vreme forum,al eto me sad i bicu vise aktivan jer sam poceo da radim sa fiat i alfininim polovnim delovima,a to cemo u rubrici oglasi. stildzan je kod mene godinu ipo,i za to vreme predjenih nepunih 15000 h,nije neka kilometraza al da ne ureknem ni jedan kvar ni problem nisam imao,bilo je par sitnica koje sam sam resavao tipa,paljenje lampice air bega,zaglavljivanje motorcica fara i tako.u susti prezadovoljan sa svime,potrosnja sad u zimskim uslovima malo veca,al jbg kratke relacije,hladno,siroke gumei to je to, al nije ni to strasno,blizu mi je bosna!
  5. ovo extra izgleda! nego gledam na slici sto je semi postavio i izgleda da je to to,jos kod mene crna felna i kombinacija do j...
  6. uzeo sam ga u sremcici,zeleznik klesta su bila zuta,jer na par mesta ostala farba i kad pogledam na blic nije lose,al opet ne znam dok ne vidim negde obe varijante!
  7. ovih dana farbam ako budem uhvatio vremena! u crvenu!
  8. evo malo da obnovim temu! imali neko predlog u koju boju da ofarbam kociona kljesta?siva,crvena,ili zuta?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...