Jump to content
FAS Goran

andy91

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About andy91

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    ZG

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto
  1. Raspitujem se za to, ali bezuspješno.. Kako bi mi Vi to riješili koja bi bila cijena i kako sto se tice preuzimanja i slanja ključa?
  2. Da, drugačiji je smjer na suvozacevoj bravi.. Budem se poigrao s tim za vikend.. Hvala ti puno! I posto mi ne radi daljinsko odlučio sam kompletan modul naručiti i spojiti, nemam druge opcije, kljuc se neda složiti, bio sam kod dva majstora..
  3. Toga se nisam sjetio, odlična ideja.. Trebalo bi skinuti tapecirung s unutarnje strane i tako doći do cilindra? Cilindar ko cilindar nema veze od kojih je vrata, hocu reci da pasu medusobno i da ce raditi sve kako spada?
  4. Pa ja mislim da je original, ta dva ključa sam dobio s autom. Mogu upaliti auto s njim.. Sa skakavcem mogu i suvozaceva i vozaceva vrata otključati/zaključati i upaliti auto. A s ovim mogu otključati/zaključati samo suvozaceva i upaliti auto..
  5. Ali sa ključem skakavcem mogu otključati, kako je to moguće?
  6. Ostavio sam kljuc na popravku pa cu vidjeti sto ce biti. Problem je sto rezervni kljuc nemogu zaključati vozaceva vrata i komplet centralno, uopće se neda okrenut dok se stavi u bravu, a u suvozacevu bravu ide ali zaključa samo ta vrata.. Ne razumijem.. Zašto? A mogu upaliti auto s tim ključem.. Kao da je prekratak pa ne udje do kraja u bravu, ne razumijem?
  7. Pa mislio sam da fizički prebacim kod u taj novi kljuc, znaci sve skupa ubacim u novi kljuc?
  8. A jel bi igralo da ovo ugradim, dam kljucaru da mi nareze kljuc na taj novi kljuxlc i samo kod od original ključa prebacim u taj novi kljuc? Jel bi to igralo http://m.ebay.com/itm/201160436498?nav=SEARCH
  9. Dakle preostaje samo da ili popravim pločicu od ovog ključa ili nabavim aftermarket alarm i daljinsko..
  10. Ma ni FES ni MES za Grande Punto nemaju. Za Examiner sam cuo ali nezelim ni pitati u ovlasteni servis jer znam da ce biti skupo.. Razmišljao sam i ja o aftermarket alarmu, stavljao sam ga vec na Punta MK2, al radije bi ovo nekako složio. Pokušati cu kod elektronicara nekog pitati jel bi mi mogli osposobiti pločicu od ovog ključa, mozda bi me to kostalo kao i neki alarm pa radije to napravim. Hvala Vam!
  11. Aha, znaci konkretno mogao bi nabaviti kljuc samo za daljinsko i taj kljuc prijaviti u body compu putem dijagnostike i onda bi on radio.? Prvo sam ja mislio da ovaj ključ nije prijavljen, al očito je riknuo posto mi nekako jede bateriju a ne radi. Htio sam ga prijaviti putem multiecuscan 1.7 i fiatecuscan 3.6.2 i putem AlfaObd 1.8 i nijedan program nema tu opciju za moj Grande Punto 1.3 Multijet.. Koji program bi to mogao? Jer imam ELM327 i zuti adapter samo nemogu naci program koji bi to radio..
  12. Probao sam sa Multiecuscan i AlfaObd i nema niti jedna.. Examiner, budem vidio malo po netu sta kažu za tu dijagnostiku. Hvala!
  13. A ako se uzme drugi kljuc daljinski, jel bi se dalo prebaciti kako na taj da otkljucava ovaj auto? Koji je princip jel bi mogao tko objasniti?
  14. Reparirati kod kuce nije moguće? Sto mi sve treba od alata? Da ste bliže ne bi bio problem...
  15. U redu. Kakav majstor mi treba, za sta? Sta bi trebalo sljedeće napraviti, rekli su mi novi kljuc 1800kuna.. Jel se nebi ovo dalo nekako spasiti? Mozda kontakt sprej pa prespricati pločicu i sve kontakte?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...