Jump to content
FAS Goran

rokki

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. važi, sve ću da javim. a kako spajaš el. pumpu, jel da radi stalno kad je kontakt uključen ili nekako preko releja?
  2. hvala za sve komentare, stvari su mi sad u potpunosti jasne...imam neko opšte znanje o mehanici tako da mi nije problem da sve ovo prepakujem, jedino što nisam znao da li motor odgovara ali super ste mi sve fino objasnili...napokon da kažem i koliko košta motor, verzija ie sa menjačem 110€ ali je daleko, a karburator, go motor 100€, kuća do moje...tako da uzimam ovaj zadnji, jer ako šta ne bude u redu, samo ga bacim nazad preko ograde ... pozdrav svima i javljam kad bude gotovo.
  3. onda pretpostavljam da bi verzija tog motora s kaburatorom još bolje odgovarala i bilo bi jednostavnije za ugradnju, zar ne? Ovaj 1,6i sam mislio kupiti radi toga što dobijam i menjač, a imam ponudu i za motor bez ubrizgavanja za iste pare ali bez menjača što mi nije toliko ni važno jer ako na 1,6i ne bude mogućnost priključka pumpe onda mi se odmah u startu ne isplati. Da li ova verzija bez ubrizgavanja ima na sebi vodenu pumpu koja može ostati? Da li je potrebno prebaciti komplet granu sa karburatorom ili samo karburator i da li je ista izduvna grana, zamajac i set kvačila?
  4. hvala za odgovor, objasnio si mi i više nego što sam očekivao...a zar može biti da na bloku nema otvora za priključak meh. pumpe? dobro odrađen jugo!!!
  5. pozdrav, imam jednu molbu, a mislim da su ljudi na ovom forumu najkompetentnijji za odgovor na ono šta me zanima. imam z-101 i motor je veoma slab, pali i ide, ali nema snage, pa sam došao na ideju da ubacim motor od fiat tipo ako odgovara. imam ponudu za 1,6i 90 ks, sa menjačem, menjač više-manje nije toliko bitan,ali ako odgovara tim bolje. najviše me zanima da li odgovara motor, da li ima neke prepravke i da li se može postaviti mehanička pumpa za gorivo. isto tako hoće li odgovarati razvodnik. molim da mi objasnite što više o svemu šta znate o ovome... hvala mnogo unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...