Jump to content
FAS Goran

kikikoki

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Zatamnio bih stakla ali mi smeta kada vozim po mraku,a znak nije ni bio kada sam kupio ali razmishljao sam da nabavim abarth znak.
  2. Konacno da i ja predstavim svoj auto kupljen je prosle godine malo sam promenio stanje vozila ofarbao sam branike stavio tablu sa obrtajima i felne sa fiat barchetta i tek sada sam zadovoljan sa njim. Standardna verzija bez klime,abs-a,serva,branika u boji(sada ima)... ustvari nije imao nista,nesto mu je stavljeno ali nepatim mnogo oko toga vise volim da izgleda lepo. Mislim da nije puno presao s obzirom da nema servo a da mu je volan dobar,kada sam ga kupovao rekli su da je presao 80k ali nesto im nisam verovao,sada ima tablu na kojoj pise 150k tako da i sam ne znam koliko je presao. Iako mu potrosnja nije velika ima i plin koji se vec isplatio plina po otvorenom trosi oko 5,a po gradu oko 8 litara.Nije nesto brz ali lepo ide. Zelja mi je da stavim Xenon ako neko ima preporuku za nesto jeftino bio bih zahvalan. Bice boljih i detaljnijih slika ali za sada samo ovo pozdrav.
  3. Meni isto vuce ali u levu stranu kada se vozim sam,a kada neko sedne na suvozacevo mesto onda je sve u redu to je normalno bar ja tako mislim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...