Jump to content
FAS Goran

strike2destiny

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About strike2destiny

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/20/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stara Pazova

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo JTD
  1. Vozicu auto u amortizerservis u Batajnici, hvale coveka, za nekih 4cm dole nece biti problem. Sad sam ga zvao, oko 30,40e mi rece da ce me izaci spustanje. Postavljam slike i prve utiske cim odradim.
  2. Da, toga se i ja plasim, inace bih vec danas to zavrsio.
  3. Hvala, samo kad bih ga spustio malo dosle bi do izrazaja, sad igledaju kao neke 15ke. Idem ka tome da skratim opruge, cimanje mi je da kupim neke sportske opruge, napakujem i da to ne bude to sto sam zamislio u smislu visine i udobnosti.
  4. Doslo na red i farbanje celjusti, odlucio sam se za boju staro zlato, svidja mi se kako ide uz boju auta. Procedura iako vecinom znate je sledeca: Prvo celicnom cetkom sastrugati rdju i prljavstinu sa kocnica, zatim preci smirglom. Namazati antirostom i ostaviti desetak minuta da odradi svoje. Posle toga obrisati vodom antirost i jos jednom preci celicnom i smriglom. Na kraju prebrisati prasinu, zastiti novinama i papirnom trakom disk i mehanicke delove i farbanje moze da pocne. Auto sprej iz dva puta, jako se brzo osusi i uzivanje moze da pocne. Evo nekih slika radova.
  5. Ako neko naleti na branik od hgt-a i na neke pragove na prodaju neka mi javi, ne znam vise gde da trazim, zvao sam 20 otpada. Hvalaa
  6. Hvala na komplimentima i dobrim savetima. I ja sam svasta citao u vezi odrzavanja koznih sedista, i najvise ljudi je govorilo o hemel kremi pa sam je iz tog razloga kupio. I nisam bas prezadovoljan, jako je masna, dugo je trebalo da to sve lepo upije i da se izjednaci, a sjaj ne ostaje dugo al opet osvezila je sedista i dala lep miris. Probacu neki od saveta sledeci put, nece da skodi. Volan odrzavam niveinom kremom za ruke od kad sam ga kupio i savrseno radi posao, kao nov je.
  7. Pozdrav momci. Proslo je dosta vremena od mog predstavljanja. Tek u prethodna tri meseca su se neki planovi poceli ostvarivati pa cu vam predstaviti sta se sve novo uradilo na mom bravu. Zamenjeni farovi, stavljeni farovi od mareje sa projektorima. Otvarani i kompletno ocisceni, projektori su bili vidno mutni. Ugradjeni xenoni M-tech H1 5000k set u kratka svetla. Bele led pozicije. Veoma sam zadovoljan dobijenim. Kupljenje alu felne PLW 205/45-R16 sa dobrim letnjim gumama henkook ventus v12 evo, za smesnu cifru od 130e. Slucajno sam naleteo na original kozna sedista iz hgt-a, nisam mogao odoleti da ih ne kupim. Izasla su me 100e + postarina. Cim su stigla, oprao sam ih bejbi sapunom i premazao hemel kremom za koznu galanteriju i ostavio da tako prenoce. Ujutru sam jos jednom prebrisao i krenuo sa ubacivanjem koje je proteklo bez problema osim malo zapeklih torex srafova od zadnje klupe. Stara sedista sam stavio za male pare u oglase, al slaba vajda da cu prodati iako su ocuvana sem vozacevog sedista. U planu je: Blago spustanje, iako se jos uvek lomim. Sad mi je auto udoban (koliko bravo moze biti) i prilicno je cvrst u krivinama. Jedino mi iz nekog ugla smeta na oko sto je zadnji kraj podignut. Zatamnjivanje stakala, sve 25% ili tako nesto, nista preterano. HGT branik, koji nigde ne mogu naci vec 3 meseca. Cim njega nabavim nosim na farbanje zajedno sa gepek vratima na kojima lak propada. I onda vozim auto na masinsko poliranje celog auta. Za pragove se razmisljam jos. I nesto moram uraditi sa zadnjim loncem, neki protocni da to lepo izgleda. Preko zime ce se felne osvezavati, poliranje falca i farbanje. Farbanje celjusti i zadnjih kocnica. Za boju se jos nisam odlucio. Oko mehanike zatvoren egr ventil, zamenjena remenica radilice. U planu je ciscenje creva od usisa i interkuler, zamena homokinetickih. Farovi i xenoni: Felne: Sedista: To je ukratko to, napisite vase misljenje i savete voleo bih da cujem.
  8. Meni je zasad i ovo sasvim dovoljno, bolje meni ne davati vise konja, dovoljan sam sam sebi.. Salu na stranu, nisam pri parama da nesto tako pokrecem sad. Mogu samo ovako sitnicama da se zadovoljim. Valjda ce 2014 biti unosnija.
  9. Da malo osvezim temu.. U medjuvremenu mi se zeznulo suvozacevo sediste, onaj mehanizam za obaranje je prestao da radi, a pritom sam polomio i rucicu. Uz pomoc dva drugara sediste smo izvadili, raskupusali ga da bi dosli do tog mehanizma. Problem je bio u otkacenoj sajli, malo se kukica iskrivila i skliznula iz lezista. Kupio sam "kozni" volan od Bravo Gt-a u ocuvanom stanju sa airbagom. Mnogo vise uzivam u voznji s' njim. Stari cu pokusati da prodam. I plejer novi, bio mi je potreban aux,a pritom i da uzmem pioneer. Posle xwave sam se preporodio. To bi bilo to, evo par slika..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...