Jump to content
FAS Goran

Velja33

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Tu si upravu... Ne samo zbog blow off-a ima svoji prednosti turbo motor mada mislim da cu poslušati savet i staviti 1.6 16v motor za pocetak a za kasnije cemo videti... Nego ti rece znas neki "zlo dobar čip" za taj motor gde nabaviti i koja je cena? Usput 1.6 16v iz stila moze u juga ili?
  2. Iskreno kad bih naso taj 1.4gt motor uzeo bi ga ali nisam naso jos uvek nista... Pre bi ubacio turbo motor zbog kasnijeg ubacivanja blow off systema opet ponavljam ako neko ima taj motor ili slicno neka javi...
  3. Ma brate ono sredio bih juga za mene u fulu malo branici farba lambo vrata neki besan dupli remus ono varijanta za "kurcenje" po gradu a to vec odavno planiram... I sad sam se konacno odlucio... Tako da video sam da vecina preporucuje 1.6 16v motor zbog malih prepravki a dosta se dobija na snazi... E sad ja trazih taj tip motora po netu ali slaba vajda makar ja nisam nista naso... Ako neko ima motor neki motor koji ide u jugica a da je preko 110ks neka se javi i naravno da je motor ispravan....
  4. Sta preporucuješ? Ono video Sam da su likovi ubacivali 2.0t motore i penjali ih na 250konja. E sad ja bih ono da ubacim neki motor moze i 1.6 turbo ali hteo bih malo jaču konjazu makar 150-160ks! Sta uraditi? Od cega motor i koja ojacanja?
  5. zadnjih dana citam vase komentare o ugradnj motora u jugu povodom toga imam pitanje imam yugo cabrio 1.3 ubacio bi mu motor 1,9tdi od VW pasata koliko bi me kostala prepravka i sta bih pre svega trebao da uradim? kao i da liima neko ko bi hteo da odradi taj poso posto trenutno nisam u mogucnosti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...