Jump to content
FAS Goran

djMilan

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About djMilan

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat stilo 1.6 16v
  1. Ja sam skoro radio i platio sam 30 e i resio problem za pola sata.U svakom slucaju nazovi da se raspitas.
  2. 063461222 je broj tog lika koji radi airbag ako nekom zatreba,inace ima i sajt www.obd.rs posto se bavi dijagnostikom.Mesto je na pola sata od BG-a,a problem je bio resen za 30-ak min.Kaze da ne zna ni sam koliko je samo tih simulatora za stilo uradio
  3. Pozdrav svima,moje ime je Milan i vec neko vreme pratim ovaj forum i moram da Vas pohvalim jer sam pomocu ovog foruma uspeo da resim neke problemcice u vezi auta.Inace vozim fiat stilo 1.6 16v,2002 god. kupljen je nov u Srbiji,ja sam drugi vlasnik i presao je 110 000 km.
  4. Pozdrav svima,imam problem da mi se u voznji na otvorenom pri pomeranju volana u levu stranu cuje neko skriputanje,u desnu stranu ne.U gradskoj voznji se ne cuje vec samo kad izadjem na otvoren put pri malo vecim brzinama od 80-90 km/h pa nadalje.Kako pomerim volan u levu stranu ono zaskripi,cim isparvim prestane.Moram da napomenem da mi je majstor rekao da imam malo lufta u volanu ali da nije nista strasno i da su mi trapovi dobri.Skoro kad sam radio veliki servis rekao sam majstoru da mi to opet pogleda i kaze da nista ne vidi,da su trapovi dobri.Zanima me da li je to od letve volana,tj. da li moze taj nedostatak da se manifestuje samo skiputanjem?
  5. Pozdrav svima, imao sam sam isti problem sa signalizacijom airbag-a i samo da kazem da ima jedan decko u mestu Ecka,nadomak Zrenjanina koji radi te simulatore za 30e sa montazom(20e je cena bez montaze) tako da sam ja to uspesno resio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...