Jump to content
FAS Goran

SHATA 33

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. na jednom automobilu imam bi xenon H7 6000K sa socivima i biju bas jako, povucen takvim pozitivnim iskustvomsa svjetlima ugradio sam i na drugi automobil i stavljene su H7 4300k i nisam uopste zadovoljan... imam osjecaj kao da su u pola slabija... zbog cega? na jednom automobilu imam bi xenon H7 6000K sa socivima i biju bas jako, povucen takvim pozitivnim iskustvomsa svjetlima ugradio sam i na drugi automobil i stavljene su H7 4300k i nisam uopste zadovoljan... imam osjecaj kao da su u pola slabija... zbog cega? na drugi auto su prije ugradnje sociva vec bile stavljene bi xenon sijalice i svjetlost se rasipala, pa sam zbog toga mislio da zadrzim kvalitet svjetla i ugradim sociva... medjutim sada mi se svjetloost ne rasipa a meni se cini da je sada u pola slabije :-( auto vozi moj tata i on mi se na promjenu pozalio s prvim ulaskom u tunel! kaze da je morao da skroz zakoci jer skoro nista nije vidio tj da su svjetla bila bas mnogo slabija nego ranije...
  2. Zanima me iskustvo nekoga ko ima bi xenon farove sa socivima, H7 sijalice... Koja sijalica tj boja ce da daje najbolju odnosno najjacu svjetlost? Hvala :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...