Jump to content
FAS Goran

miloradranitovic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav ljubiteljima lancie! Imam problem sa kvacilom na mojoj lanciji Y 1.2 16v iz 2002 god, koje je prilično tvrdo i hvata skroz na vrhu. Inace osim ovoga auto se ponasa dobro, ne trese na kretanju, ne proklizava lamela u toku voznje, mada oće da zasmrdi kad ga poteram do 5-6000 rpm. Moje pitanje je da li moram da menjam ceo set kvacila ili mogu samo lamelu?
  2. Prikljucio ga majstor na komp i kaze da je imao gresku- izostanak paljenja na četvrtom cilindru. Tako da mi je promenio svecice i kablove, i ocistio dizne u nekoj kiselini, mada nije pominjao nista za leptir gasa. Sada nema problema, videcemo kako ce da se ponasa..
  3. Primetio sam da moja Lancia Y 2002g. 1.2 16v oce da trokira na većem gasu. Ovo se ne javlja uvek, recimo dešava se često na nizbrdici. Auto počne da štuca kad stisnem gas, a na leru moze i da se ugasi. Uz to sam primetio da su malo pali obrtaji na leru. Ovo mi se nije do sada dešavalo, ne znam šta bi mogao biti uzrok..Dal ovo hladno vreme ima veze, pošto je auto stajao par dana.. Ima li neko savet, pre nego što odvezem kod majstora?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...