Jump to content
FAS Goran

Kalauz

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Kalauz

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Navodno je cep iza zamajca, konsultovan je jos jedan majstor i potvrdio mi je da ima iza zamajca cep. 6000 din mi trazi za ruke, posto mora celo zvono da se skida, plus cep ako nadje, ako ne onda pravljenje.
  2. Bio sada kod majstora, kaze da je neki cep na bloku motora sa strane menjaca posto curi na tom spoju. I da mora da se rasklapa sve da se taj cep zameni, a navodno ga je dosta tesko naci pa ce morati da se pravi ako se ne nadje. Zvao sam sada nekoliko radnji po Beogradu i niko nije imao pojma o cemu se radi..
  3. Ovo je sve slikano ispod motora, iznad i oko cepa nema ni kapi antifriza. Verovatno je dihtung glave.
  4. Meni se desava pregrevanje motora poslednjih par dana uglavnom kada stanem na semaforu, uglavnom legnem ja ispod auta danas kad imam sta i da vidim antifriz curi. Primetio sam da je poceo da gubi malo i dosuo sam par puta u poslednje vreme. Evo slika u prilogu pa me zanima da li smem ovako do majstora (sa dopunjenom tecnoscu) posto mi i nije bas blizu, ili da uzimam neki slep?
  5. Pozdrav forumasima, zovem se Bojan i iz Beograda sam. Sutra stize glanc nov Fiat Punto 1.2 16v star 10 godina , pa kako ce to biti drugi punto u porodici verujem da cu imati mnogo pitanja za Vas Inace veliku vecinu stvari koje su me zanimale sam vec pronasao na forumu tako da

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...