Jump to content
FAS Goran

uros0104

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Da, da, to znam, mislio sam da ima neka fora sa kompletnim brojevima... Hvala puno!
  2. Jel moraju da se poklapaju brojevi na staklima ili ne?
  3. Pozdrav Pretrazio sam forum (a i internet) i nisam mogao da nadjem kako se pravilno citaju DOT oznake na staklima. Jel moze kratko pojasnjenje?
  4. Koliko sam shvatio Grande Puntici sa 16 ventila imaju plivajuci, pa rekoh da proverim za obicnog, ili sam i to pogresno shvatio? Ne bih se ogranicavao na sportinga, da ne bude da od drveca ne vidim sumu, radije bih uzeo obican u boljem stanju pa ga sam doterivao nego ovako. Hvala svima na odgovorima, verovatno cemo jos biti u kontaktu, tek sam poceo potragu
  5. Ponovicu pitanje kolege iz teme na ciji odgovor nisam naleteo - da li 1.2 16v ima plivajuci zamajac ili ne? Takodje, da li ima jos nekih slicnih boljki na koje bi trebalo obratiti paznju? Uzeo bih neki za oko dve hiljade evra, po mogucstvu koji evro nize... Koliko je tesko naci polovnu aftermarket kozmetiku za njega?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...