Jump to content
FAS Goran

BigBadWolf

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Moras da ga instaliras ponovo. Deinstaliraj nekim programom koji skida kompletno sve, npr. Revo uninstaller, iskljuci se sa neta, instaliraj, blokiraj ga u firewall i trebalo bi da radi i da koristis net istovremeno.
  2. Idem sutra da pogledam Stila 1.6 2003 sa dijagnosticarem, na sta da obratim paznju? Konkretno, da li moze da se vidi prava kilometraza i da li su ispaljeni airbegovi?
  3. Caka je sto bi trapove i uopste mehaniku svaki pristojan majstor trebao da zna da sredi, dok oko struje vec nastaje problem. Ako budem morao da potegnem 200km do Beograda svaki put kad mi upali neko upozorenje, nista nisam napravio.
  4. Njega i merkam, ali ih nema nesto mnogo po oglasima, zato i pitam za neki stariji kao rezervnu varijantu. Btw, da li su svi 1.4 restyle model?
  5. Ma mene su naplasile neke horor price koje sam citao po netu, taj problem sa suvozacevim AB je jos i najmanja muka. Ne znam koliko su resivi ti problemi ako se jave (a posto sam maler, javice se sigurno ), da ne ispadne ista cena na kraju za 2002 i 2005...
  6. Pitanje za iskusnije, da li se isplati insistirati na restyle modelu Stila? Pitam najvise zbog problema sa elektronikom na benzincu. Ili da uzmem neki 2002/03 pa sta bude?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...