Jump to content
Goran
supergrda

Lancia Dedra 2.0 i.e.

Recommended Posts

Jel to beše ona raketa od 166 konja, što hoće da poleti za 8 sekundi do sto, a da prebaci 220 km/h!? i to usred 1990 god!!! (skoro 20 godina prodje). Žestok auto do krajnjih granica - još ako je dobro očuvan...-imaš retku i pravu zver!

Edited by Damjanović

U pravu si. Postojale su dve varijante, jedna od 111 i jedna od 118 konja. Uostalom voleo bih gazda da predstavi šta vozi...Ova koju sam naveo u predhodnom javljanju je "integralka".

Edited by Damjanović

pa u njemu se nalazi motor tipa DOHC od 120 konja koji je prešao 178 321 km, ima alu felne od 15'' preuzete od Fiat Coupe-a, ugravirana brzina je 240 km/h, od 0-100 za 9 sec., 8 000 obrtaja po minuti, promijenio je 2 vlasnika, koja su ga odlično održavala, a ja sam 3 koji je nastavio po toj tradiciji. ima pocinkovan lim koji ne može da rđa. el. upravljanje retrovizorima, el. podizači stakala naprijed, ima audio sistem koji sadrži PANASONIC zvučnike od 100 W koji se nalaze naprijed, a zadnji tek treba da se ugrade... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

THUPi.jpg

ne, nije uopšte čipovana. izbaciću još slika enterijera i eksterijera. :smiling: :smiling: i da napomenem u njega nisam ubacivao plin, to je čisti benzinac :smiling:

Ugravirano 240? Da nije chipovana? :lol:

Meni u Lybri ugravirano 220 :crybaby:

ne, nije uopšte čipovana. izbaciću još slika enterijera i eksterijera. i da napomenem u njega nisam ubacivao plin, to je čisti benzinac

Jel ovo preko tablice ona zastita protiv kamera?

SuperDedra :D

Hehehe ! :D Hvala ali boja nije baš u najboljem stanju jer ima malo ogrebotina koje su već bile na autu kad sam ga uzeo, no dobro bar nema ni kapi rđe :D Kakva zaštita od kamera ? Ja sam ovaj okvir povezao sa zadnjim maglenkama i ove diode svijetle kad se upale maglenke tako da baš fino izgleda. :) A za izduv stvarno, nemam riječi. . . :clap:

Došlo je i ljeto pa sam odlučio da malo uredim moju Dedru :D Prvo je pao izduv, a danas sam odlučio da osviježim masku, tako što ću je ponovo prefarbati. . . Uređivanje je tek počelo :thumbsup: Sledeć na listi su, zvučnici tj. elipse, možda i neki voofer, naljepnice na zadnjim vratima, farbanje pojedinih djelova itd, itd. . .

CC8B0.jpg

LHWvr.jpg

TrSQA.jpg

CHTgJ.jpg

Hromiranu masku nije farbao jer nema potrebe posto nisam video nijednu da je losa, farbao je onaj crni plasticni deo sto je unutra pa cela maska izgleda kao hromirana.

Supergrdo samo stavi dve dobre elipse pozadi dobices izuzetan zvuk.

Ja imam dve booshman elipse pozadi, dva sal-a napred u tabli i pionir cd plejer 4x50w i savrseno dobro radi sa punim zvukom.

Da, mislio sam da izbušim rupe u dasci i da nabacim neke elipsei ako Bog da neki voofer u gepek. :thumbsup: A naprijed imam panasonic zvučnike sa titanijumskom membranom i visokotoncima od 100 w :D:thumbsup:

supergrdo cime si farbao prednju masku,i ja imam dedru 1.8ie 120ks,i meni su na masci plasticne te resetkice-crne... cime da ih ospricam,da izgledaju tako mocno,tvoje su extra... zzzzzz :thumbsup:

Oću Tomo, ubaciću elipse svakako ;)

@lancia dedra 1.8ie, 1.8 i.e. 120 ks ??? Kako to ? :D Hvala, a ofarbao sam je srebrnim sprejom za felne, jer kada sam sa ti sprejom prelakirao felne ostalo mi je nesto spreja i eksperimentis'o sam na masci i odlično je ispalo, I Toma je takođe ofarbao u sivo :D;)

hahaha...i ja sam farbao felne sprejem,i ispalo mi je extra,ali ostatak koji mi je ostao je burazer iskoristio za tapacirung juga..hahaha :rofl: kupice opet,ako mozda znas sta pise na boci i koji je proizvodjac,napisi molim te...a za moj auto: nemam 120ks nego 116ks/85kw...nego ja tako kazem...mislim da 4ks nije mng,pa tako kazem...