Phikret 0 Posted June 8, 2011 Pozdrav. Ja sam Fikret, iz Novog Pazara, trenutno živim i radim u Beogradu. Od juče sam vlasnik punta 1.2 8v 2001. godište, klima, el. prozori napred, city servo. Piše da je ELX oprema, ali nema airBag za suvozača pa nznm da li ELX fabrički obuhvata to. Evo par sličica dok je još bio italijan i dok sam ga proveravao kod majstora pa je morao na prikolicu.Biće još slika, jer sam juče namontirao nove tablice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 8, 2011 Sa srecom i da te lepo sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted June 8, 2011 Lep[ punto,lepa boja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted June 8, 2011 Puno predjenih km zelim ti Lep punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaba.hut 0 Posted June 8, 2011 Vrlo dobro izgleda za svoje godine. Nek ti je bezbrizna voznja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted June 8, 2011 Jako ocuvan Punto a sto se tice kombinacije opreme ,verovatno zavisi od trzista do trzista ili od zahteva kupca,sta je zeleo na kolima a sta ne kad ga je kupovao Quote Share this post Link to post Share on other sites
zelja2009 0 Posted June 8, 2011 (edited) na ovoj slici gde je podignuta hauba ima neke tecnosti na betonu, jel to imas problema sa hladnjakom ili si perkao motor malo? ako trebas pomoc oko delova kontaktiraj, ovde kod mene za punta delova kolko ti treba, al nadam se da ne treba. auto je stvarno extra ocuvan i izgleda super. srecno Edited June 8, 2011 by zelja2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted June 11, 2011 Dobar Puntić gde si ga na kraju proveravao pre kupovine kod Mikija ili Gorana & naravno svrati na skup nedeljom kad si sad komšija Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted June 14, 2011 Hvala na pohvalama i željama . Zamenio sam mu filtere ulja, vazduha, klime. Klima pre zamene duvala hladno ali vrlo slabo, sad duva ko u pećini . Prešao sam njime 600km (Beograd - Novi Pazar - Beograd) i razbio mi je sve predrasude o fiat vozilima, a o puntu posebno . Nailazio sam na razne komentare (naravno ne na ovom forumu) da je to kanta, da nije za duže relacije... Meni je sasvim prijatan i dovoljan. Odlično se drži na putu. Iznenadio sam se njegovim mogućnostima da sa 1242 ccm i 60ks imam priličnu autonomiju u preticanju! Potrošnja mi je bila na kraju 23.1km/l. Nisam ga forsirao više od 120, jer nisam želeo to, ipak je tek kupljen pa ne znam u kakvom je stanju zup. kaiš.zelja2009, ta voda je iz cevi u kojoj se nalazi rashladna tečnost. To se desilo posle prve probne vožnje po makadamu u 1. i 2. brzini. Kad sam podigao haubu, video sam da poklopac nije dobro pričvršćen. Pričvrstio sam ga, osušio, okrenuo još jedan krug i nije se više dešavalo. Takođe nisam imao tih problema u ovih do sada pređenih 750km od kako je kod mene.Od delova mi je najneophodnija plastika koja se šrafi na zadnje krilo sa unutrašnje strane prostora za rezervoar (ala sam objasnio...). Znači, to se slomilo. To nisam video kad sam zagledao punta pre kupovine. Sada mi cev u koju sipam benzin igra i beži i ne mogu da zaključam rezervoar. Slikaću pa ću postaviti slike.Auto mi je pogledao poznanik mog poznanika , negde na padinama Banjice mu je 'ordinacija' . Ne bih umeo sad sam to da nađem...Auto sam gledao odozdo i nema nigde korozije. Gume su vrlo dobre. Prednje bolje od zadnjih. Dva druga punta koja su mi bila u igri i koja sam gledao su imala bolju opremu i nižu zadnju cenu, ali sam odustao od njih jer su im koševi od amortizera bili pomalo korodirali. Plus, motori su im bili oprani, pa nisam bio siguran šta kupujem. Jednom od njih je otpao lak sa praga na levom krilu, a drugi je bio crn pa me to odbilo . Jedan je bio dovezen iz Nemačke, drugi iz Austrije.Ovaj koga sam kupio je iz Italije (vidi se na slikama). Tablice su bile BS pa ako neko zna koji je grad neka mi javi. Ima po krovu i gepeku neke smole braon koja ne može da se skine, a i prostor ispod haube je imao nekih grančica i lišća koje mi deluje da je sa primorja. Bio bih sretan da je stvarno sa primorja jer ne bacaju SO. Istina da je razlika u stanju limarije bila drastična između mog punta i ova dva (Nemac i Austrijanac (još uvek su na polovnimautomobilima aktivni)) koja sam gledao. Oni su imali korozije i odozdo dok ovaj moj nema.Mom puntu je neko krvnički zagrebao zadnja vrata i levo krilo ključem. To je bilo pre nego što sam ga kupio. Ima dosta sitnih tačkica belih (oštećen lak i skinuta farba), ali su veoma sitne i ne vide se mada me nerviraju kad zagledam malo dublje haubu. Kako koji dan odmiče meni sve više žao što mi je moj Puntaćio sve stariji i stariji. Voleo bih da mi uvek bude ovako sladak i mlad... Naravno da ću da dođem na okupljanje. Za sada mi treba savet oko toga da li imaju neke dobre led lampice za poziciona svetla, da svetle belo i kako to izgleda ako je neko ugrađivao. želeo bih to da ugradim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted July 7, 2011 Malo sam se igrao. Vidim da je neko postavio na prodaju ratkapne nove za punta pa rekoh da vidim kako stoje na mom Puntaćiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted July 7, 2011 (edited) Mislim da je registracija BS za Brešu (Brescia)neki sever italije Lombardija, nije bas primorje Da nije bilo neko dobro vino u gepeku? A sto se tice ratkapni kupuj obavezno Edited July 7, 2011 by bglion Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted July 7, 2011 Sad me obuzela manija prezuvanja . Evo punto sporting felne, oz superturismo gray i superturizmo white. @bglion hvala za info. Ima tu negde blizu neka voda, video sam na mapi . Nadam se da je klima tropska i da nisu bacali so zimi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted July 7, 2011 Extra puntic A felne po meni prve oz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted July 8, 2011 Meni se mnogo sviđaju bele OZ, a i sporting takođe! Mada bele mogu da mi dosade, a sive su stadnardno. Videćemo da li će da nalete neke 14" sporting jer ne bih da stavljam 15" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted July 8, 2011 14" su standardne i po meni su male, minimum 15" bice lepsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
DJOLE FIAT TIPO SERBIA 0 Posted February 1, 2012 Po meni sporting obavezno oduseve me na svakom Puntu kad ih vidim, bas su za njega i lepo mu stoje..ja ih cak planiram kod mene na Tipu..video sam ih bio na oglasu nekom 300 jura sa sve gumama ) a i ja sam pre za 15-tice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted February 14, 2013 Boja ti je ekstra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted February 14, 2013 Hvala Nidzo i tvoja takođe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted March 16, 2015 (edited) Nakon 3 godine i 9 meseci u mom vlasništvu, puntać je juče prodat. Stiže stilo karavan. Biće nova tema... Rastanak je bio emotivan Slika načinjena zadnjeg dana u mom vlasništvu... Edited March 16, 2015 by Fikret Pasovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted March 16, 2015 Srecan mu put Quote Share this post Link to post Share on other sites