Jump to content
FAS Goran

bojanbl

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. pozdrav, hocu i ja da pokusam da rijesim ovaj problem, pa me interesuje jesu li ovi otpornici 1/4 W
  2. Neshaoct hvala potrazicu po gradu ima li ko Examiner pa cu vidjeti. Coanew hvala i tebi. Samo kad bi jos mogao da objasnis gdje si ga pomjerio ili najbolje kada bi mogao uslikat pa postaviti slike, da pokusam.
  3. Pozdrav svima, pre neki dan mi se auto ugasio na semaforu, pokusam upaliti on samo vergla, pokusam drugi put i upali sa porukom Engine Fault - Loose connection i zutom lampicom od motora. Sutradan mi upali sa istom porukom ali nece da primi gas, upalim opet isto, treci put upalim ispise mi istu gresku, ali primi gas. Odvezao kod majstora na dijagnostiku pokaze mu koracni motor i greska P0638. Kaze da moram mjenjati ili njega ili ECU. Sad nije siguran sta je od to dvoje. Kaze da nema semu i da ne zna ispitati koracni motor. Ocistio mi klapnu, naspricao nekim sprejom konektore i obrisao gresku. Vozio dva dana normalno kad ono opet isto. Pitanje jel neko imao isti problem i kako bi mogao ispitati sta je, posto ni jedno ni drugo nije jeftino, a i polovno tesko da cu naci..... Unapred hvala
  4. Pozdrav I ja imam problem sa instrument tablom da odjednom prestane da radi, sve kazaljke padnu, pa se vrate, ponekad i sat resetuje,to se desava i za vrijeme voznje (Stilo 16. 16V)... Najcesce se desava poslije jake kise, kad je lijepo vrijeme moze po nekoliko dana da bude uredu. Nemam orginalnu plastiku preko osiguraca i akumulatora, ali sam ja stavio neku plasticnu kutiju koja je sve pokrla ali opet isto. Bio sam kod majstora i kaze da treba mjenjati cjelu kutiju sa osiguracima pored akumulatora, ali se bojim da nije to da ne bacam dzabe pare. Prikopcavao je na kompjuter ali nista ne pokazuje. Zna li iko sta je i koliko kosta popravak. Miki mozes li malo bolje objasniti na koju plocu mislis i gdje se nalazi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...