boorazerche 0 Posted March 11, 2023 Imam problem sa corner light, trazio sam na forumu ali nisam uspeo da nadjem. Sta se desilo, sve je normalno radilo dok nisam menjao akomulator, i od tad je corner light prestao da radi. Maglenke normalno rade kad se upale na dugme, kacio sam na dijagnostiku i ne pokazuje nikakvu gresku. Uradio sam i kalibraciju volana preko dijagnostike i opet nista nece da rade. Na bordu je corner light upaljen, probao sam da iskljucim pa ukljucim, radio kalibraciju sa iskljucenim i sa ukljucenim, ali opet nista. Da li neko zna kako da resim problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6465 Posted March 11, 2023 ako je sve radilo, probaj da skines kleme sa aku 10-15 minuta (to je obicno hard reset) i posle vratis. Kako si opisao cini mi se da nije skontao senzor položaja volana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boorazerche 0 Posted March 13, 2023 Probao i opet nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites