Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Kaniđa

Fiat Punto II problem sa tablom.

Recommended Posts

Sinoć kod drugara u garaži rasklapali neki skuter i ja ostavio radio da svira u autu i kad sam krenuo on jedva zavergla onako baš se namuči,odem jutros da kupim akumulator,namontiram ga dam kontakt kad leva strana table potpuno mrtva tamo gde su lampice za grelače,city i onaj "volan" koji valjda signalizira da nešto nije uredu sa servom.Samo na kratko kao i uvek zasvetli narandžasti kod.

 

Dam ponovo kontakt ista priča,sačekam da grejači okinu na releju i uplaim sve normalno upali na "pola ključa" al onda vidim da mi trepće kilometraža,pozadisnko svetlo radi ali podaci trepću.Uplaim svetla kad on upali i onu žutu sijalicu ja rekoh veselo i neka siijalica overila akd ništa sve radi normalno sem jednog polja na trećem stop svetlu,ali to je tako odvano lupiš rukom ili pređeš preko rupe i ono proradi  :laughing: Uplaim zadnji grejač radi,svetli lampica al se ugasi ova žuta sijalica,isključim grejač ona se vrati,uključim opet ona enstane,ali psole 10s se pojavi,odvrnem grejanje na max ona opet nestane na par s i onda se ponovo upali,pustim duga upali se signalna za duga ova počne da svićka i onda ostane konstantno da svetli.

 

Zvaop električara,čovek u gužvi nema šanse da se uguram preko reda,pa još ide naodmor sledeće nedelje,a da teram kod enkog levog nemam poverenja.

 

I poenta svega je ejl se desilo nekome ovo ili bar slično.Aku nije skorz ispražnjenn bio,samo je zaverglao onako kilavo,ali psole 3-4s sastavio dakle nije bilo mučenja,klemu sam prvo skinuo -,a kad sam vraćao + dakle sve kako sam obino radio na drugim automobilima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...