aca73 0 Posted December 25, 2014 Definitivno odustajem od ovog projekta i prodajem ga...Beta HPE 2.0i,kompletno uradjena limarski, zasticena i spremljena za farbanje. Sve je radjeno izuzetno kvalitetnim materijalima PPG,Car Sistem,SpisHe boja itd,kompletno uradjeni ofarbani trapovi i jos kojesta.Dosta dodatnih delova-neke stvari imam u dupli/triplikatu sto novo sto polovno.Auto je spusten na tockove,ubacen motor i potrebno ga je ofarbati i sklopiti - ko ima zelje i zivaca moze za relativno kratko vreme da zavrsi posao jer najtezi deo je odradjen - ja sam izgubio interesovanje za ovu akciju. Postavio sam par slika da se vidi sta je radjeno i do koje se mere islo u radovima - eventualnom interesentu mogu poslati jos slika jer ih ima gomila i propracena je svaka faza dosadasnjih radova.Moguca zamena za neki noviji auto po mogucstvu sa cetvoro vrata ali nije uslov,uostalom ponudite sta imate.Cena 1800e uz mogucnost dogovora. 064/1110904 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BKS_tmo 0 Posted December 31, 2014 Uh kako bih rado preuzeo projekat ali je to daleko od mojih trenutnih mogućnosti. Zamislite još, ubaciti integralni pogon... pffff. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aca73 0 Posted January 1, 2015 Nekada sam i ja razmisljao u tom pravcu pa iskopao integrale za delove...ako se nesto promeni kod tebe da znas da postoji varijanta za kompletan pogon i jos kojesta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
aca73 0 Posted January 27, 2015 Aktuelno!!!Moze zamena za Alfu 156 stranca,moze i neispravna motor nije bitan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aca73 0 Posted February 20, 2015 aktuelno,moguc dogovor, zamena.... Quote Share this post Link to post Share on other sites