fast_1107 1 Posted August 25, 2013 (edited) Pozdrav.Novi sam na ovom forumu.Da predstavim svog fiat punta.Kod mene je godinu dana.Dosta toga sam uradio na njemu.Lijeva prednja i zadnja vrata su bila udarena kad sam ga kupio.Farbani su retrivozori u boji auto i steke.Xenon svjetla,day light maglenke,bijela pozicija za tablicu,svjetlo kabine bijelo.Prije par dana kupio felge 14 sa gumama na kojim sam i do sad vozio 165/70.Zelio sam da auto ostane mekan i udoban kao i prije i da potrosnja goriva ostane ista.Prije toga sam ofarbao ratkape u crno radi boljeg izgleda i tako vozio.Stavio sony gt620U.Nazad pioneer zvucnici 2x250W i naprijed sony 2x100w.Redovan servis.Injektore nosio na ultrazvucno ciscenje.Sipa se samo selenia 20 K.Sljedece sto planiram je zadnji spojler i obrvice.nisam do sad imao nekih kvarova.auto po gradu trosi 5.9 litara.Evo slike Edited August 25, 2013 by fast_1107 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted August 26, 2013 Dobro nam došao fina vozilica, dobro su mu čučnule felne, viđam u Kg-u jednog Puntića u komšiluku baš sa istim ovakvim, valjalo bi da su zadnje još malo izbačenije, mada skroz je ok i ovako Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted August 29, 2013 ....slozio bih se Lepo cuce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 29, 2013 a odakle nam se javljas Quote Share this post Link to post Share on other sites
fast_1107 1 Posted February 28, 2014 (edited) Malo da se pohvalim.Lego spojler i malo svjetla zatamnio Edited February 28, 2014 by kolega.jankovic Uređivanje slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted February 28, 2014 Baš dobro legao spojler. Gdje si uzimao?TT Sony Xperia T Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemke 92 Posted March 1, 2014 napisi nam malo o kolima... godiste? motor? inace svidjaju mi se felnice... lepo mu je legao spojlercic... sve najbolje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fast_1107 1 Posted March 1, 2014 (edited) hvala vam .Autic je 2001 godiste.Pise u naslovu 1,2 8v.Spojler sam kupio preko pik.ba.Bio je zlatne boje pa sam ofarbao u crno pa mi je ispao i slomio se.Vjerovatno jer je bio ruzne boje Onda sam to sredio,zaljepio pa dao da se ofarba u boju auta.Puntic je prije spojlera dobio woofer 600w sa pojacalom.Neonku plavu u gepeku i punto naljepnicu na srednje svjetlo Planiram jos zadnju tablicu zaljepiti,staviti neku roru i zatamniti zadnja bocna stakla. Edited March 1, 2014 by fast_1107 Quote Share this post Link to post Share on other sites