Jump to content
FAS Goran

Zvukoljub

Members
  • Content Count

    938
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zvukoljub


  1. Kumho Solus KH17, bile prva ugradnja na Hyundaiju i20 iz 2009. Ne tresu i ne pokazuju bilo kakve anomalije u vožnji, nijedna nije krpljena. Prednji par je malo više istrošen, što se vidi na slikama. DOT 1609.

    IMG_20160622_113250.jpgIMG_20160622_113307.jpgIMG_20160622_113321.jpgIMG_20160622_113407.jpgIMG_20160622_113414.jpgIMG_20160622_113421.jpgIMG_20160622_113429.jpg

     

    Cena 50 €.

    Samo lično preuzimanje u bgd.
    Kontakt na pp.


  2.  

    A da ne počinjemo o tome gde je Fiat bio pre 30 godina. Kad si poslednji put video neku Suzu ili Askonu, a kad Ritma ili Regatu?

    Suzu treba porediti sa Tipom, a boga mi Tipa ima vise u zadnje vreme na ulicama nego Suza, a Askone i Regate ne vidjam odavno, doduse ima jedna Regata kod mene u kraju.

     

    Danas bar nije teško ustanoviti vremenski period u kojem se neki model proizvodio. Suza (Kadett E) je bila pola generacije nakon Ritma i pola generacije pre Tipa. Od toga, s Ritmom se tržišno preklapala četiri godine, a s Tipom tri. Zbog čega bi onda trebalo porediti Suzu s Tipom, a ne s Ritmom?


  3. Super ti je Astra.

    Pusti ove što su jednom imali jedan loš primerak neke marke, pa na osnovu njega doneli ingeniozni apsolutni zaključak o celoj kompaniji. Uostalom, znam više takvih slučajeva i sa Fiatom.

    I treće, ovo je Fiat-Lancia forum na kojem moderatori voze Audije, Suzukije, Alfe itd, pa biće uskoro i neki s Opelom.


  4. Ja sam do sada između ET i CE5 ustanovio samo da ovaj prvi ima za nijansu topliju paru i manje vazduha, ali su to zaista minimalne, gotovo zanemarljive razlike, pa ih u suštini smatram istim u pogledu ugođaja. Naravno, ostaje da ET tankuje skoro duplo više tečnosti i može se potpuno rasklopiti, a i jedan i drugi do danas daju potpuno konstantne performanse, bez curenja na bilo koju stranu, zagorevanja i sl. Razliku, tj. poboljšanje u odnosu na dobar BCC ne znam, jer se moje iskustvo s BCC svodi na jedan felerični eVod. Ali, s obzirom na to da Protank Mini 2 košta celih 1.000 din. na FT, siguran sam da će mi i on doći u posed pre ili kasnije, pa će vidimo.


  5. Podstaknut fantastičnim iskustvom s CE5 BDC, danas sam uzeo i ET BDC. Rano je za ozbiljnije utiske, ali čini mi se da daje za dlaku topliju paru nego CE5 (i dalje daleko ispod CC, što meni odgovara). Zatim, tankuje 3 ml što je meni dosta za ceo dan i ceo se rasklapa = lakše čišćenje.

    @Chikavilli, to za eVod je sada i meni jasno, pogotovo što sam tek kasnije izvalio da na mom kliru nema nikakvih oznaka, tako da je sasvim moguće da su mi uvalili neki fake u eliquidu. Danak neiskustvu, jbg.


  6. Nemam pojma kako se čiste, a kako je krenulo ne planiram ni da saznam. Radije ću da stavljam novi grejač na 15-20 dana, jer će po svemu sudeći bez problema da guraju toliko bez ikakvog održavanja i pada performansi. Nešto su skuplje glave nego za eVod/CC, 1500 din/5 kom (na čajniz sajtovima naravno jeftinije). A sad videh i da nije baš tako nova stvar taj CE5, nego sam ja vrlo agilan u praćenju tih stvari... ebiga :)


  7. Meni je CC prevruć, koristim ga samo povremeno. Istina je da se eVod glave lako čiste i dry-burnuju, ali meni je taj eVod klir curio na sve strane, gubio performanse užasno brzo itd. Možda je trebalo da ga reklamiram, ne znam. S druge strane, na CE5 nakon 10 dana svakodnevne intenzivne upotrebe nema nikakve potrebe za čišćenjem grejača ili bilo čega drugog i to me je oduševilo. Koliko sam shvatio u pitanju je relativno nova džidža, ima dupli grejač, a vidim da postoji i malo jači model sa 2,2 ml tankom.


  8. Par meseci sam se nakanjivao da kupim PT ili PT Mini, ali sam bio skeptičan zbog očajnog iskustva s eVod-om, koji koristi iste grejače. Skoro slučajno uzmem Vapeonly CE5 i oduševim se. Solidna količina srednje toplog dima (stvar ukusa, meni taman po meri) i, još bitnije, apsolutno konstantne performanse i praktično bez curenja nakon 10-ak dana intenzivne upotrebe. Održavanje takođe minimalno, da ne kažem nepostojeće. Jel još neko probao CE5, da proverim jel stvarno toliko dobar ili sam se ja nešto gadno istripovao? :)

    Slažem se za Mental tečnosti, odlične su.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...