Jump to content
FAS Goran

zare15

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zare15


  1. Kao što naslov kaže, primoran sam da se oprostim od alfice. Dugo i dobro me služila ali zbog prirode posla neću biti u zemlji sledećih 6 meseci sigurno a možda i duže pa je greota da stoji toliko dugo (iako je ženina, ona joj ne prilazi :-)). Uvežena u februaru prošle godine i od tada prešla samo 12000. Pre 5 000 km, urađen veliki servis, kompletan trap u Kragujevcu, dve nove gume u martu i to je to. Cena za članove foruma 3000e pod uslovom da kada je budu prodavali nekada prvo meni ponude :-). Zare 0693344034

    http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... estayling/


  2. Problem je resen,kod majstora Dejana u MML-u,Milosa Matijevica 16,nesto nije bilo lepo namesteno,sta nemoj da me pitate,bio sam besan i uopste nisam hteo da se dodatno potresam,jer je drugom prilikom sa mnom u autu bio klinac sa nepune 2g.a sleper nailazio iz suprotnog smera,a ja u delicu sekunde ostadog bez serva. Stavio covek novi kais,koji mi je ovaj predhodni "majstor" iz ne znam kog razloga ostavio u gepeku,pa kao probaj sa ovim starim a ako sve bude ok,onda cemo za neki dan staviti novi !!! U pitanju je majstor iz Ninica,Goran( sto je najgore dodjoh do njega na preporuku kolege frown.gif ),koji mi se evo vec drugi dan ne javlja na telefon.


  3. Postovanje. Imam jedan problem i hocu da poludim. Do pre 4 dana,auto mi je bio u savrsenom stanju. Doslo je vreme da se uradi veliki servis. Na preporuku kolege otisao sam kod majstora (za sada necu nikog da pljujem ali kada resimo slucaj,onda cemo po imenima),kupio delove i gledao 4 h dok se to radi. Kada je zavrsio,uzmem auto,lepo radi,ma super. Provozam par km,i odjednom na jednoj raskrsnici motam pun desni,kad nestade serva. Stanem,otvorim haubu i vidim da je spao pk kais. Vracam se kod majstora,kaze on da je verovatno taj novi malo kraci tj.da su mi da lipogresan i vrati mi stari,a ja da se sutradan najeb.m majke prodavcu.

     

    Ujutru krenem na posao sa starim pk kaisem i na pola puta mi spadne i taj!!! Vec na ivici,popodne ga zovem,kazem sta se desilo,i on mi kaze da se vratim kod njega. Pitam da li ce biti problem da vozim tako 10-ak km,a on kaze nema problema. Dolazim ponovo kod majstora,kaze lik da mi je verovatno otisla remenica alternatora i da mu ostavim auto i da ce mi to sutra biti gotovo.

    Posle 2 dana me zove i kaze da je namestio. Idem po auto,a on mi kaze da nije menjao remenicu,nego da je kada je postavljao roler stavio neki njegov deo od starog rolera i da je to zbog toga.

    Uzmem auto,provozam,i cujem da kada je volan u krajnjem desnom ili levom polozaju, pri davanju gasa,nesto drci, cvili, a kada je pravo ne cuje se. Po 100-ti put se vracam kod njega,kaze servo ti je pri kraju, ali to nije strasno tj.moze tako koliko hocu i da ne petljam oko toga jer je to skupo!!!

     

    Besan,odlazim kuci,parkiram se i onda jos veci sok, cujem volan kako susti, kao da ima neko strujanje vazduha unutar njega, ne mogu bolje da vam opisem taj zvuk.

    Ugasim auto i evo dodjoh ovde da pisem i da palim jednu za drugom. Jos jednom, auto je radio kao sat i ne znam kako je bas u ovom periodu riknula servo pumpa, ako je ona riknula posto sam zvao 3 majstora, izmedju ostalih i Deshu koji mi je rekao da je taj lik koji mi je to menjao kompletan retard jer ne moze se nikom normalnom desiti da ti spadne pk kais makar i jedan put.

    Ocajan sam,jer skupih nekako pare za delove, za ruke, i stvarno ne znam sta mi je ciniti a auto mi bas treba zbog bebe a ne bih da se igram i da tako vozim. Ako neko moze da pomogne,hvala Vam unapred!

     

    P.S.Desha mi je rekao da bi se culo jako da je crkla servo pumpa, ali i da moze biti 300 cuda


    dopuna: sada sam ponovo isao do auta da proverim nivo ulja, sve ok. Kada iz sveg snage okrenem volan u stranu, nebitno koju cuje se cvilenje, i auto se malo zatrese kao da gubi snagu. 

    Slucajno sasvim,pustim grejanje i to na najjace, i znate sta se desi? konstantno cvili, a kada dam gas onda jos jace. Pitam ja vas posto nisam strucnjak,k akve veze ima servo pumpa sa grejanjem, koliko kontam pk kais je taj koji pokrece servo, alternator (valjda nisam lupio smile.gif), i jos nesto jbm li ga?! napomenuo sam da mi je spadao i novi i stari po jednom, i to prilikom punog desnog pri parkiranju.

    Kada je prvi put spao i kada sam se vratio, bilo je sve ok, i pre i posle spadanja kaisa, tj.sa novim, a kasnije i sa starim. Veceras mi je vratio auto sa starim kaisem, ali nemam pojma sta je ludak radio i sto mi je stavio stari. Ukljucivao sam i grejanje tada i bilo je sve ok, tj.nista se nije culo osim sto je spadao smile.gif)). Sada cim ukljucih grejanje, cuje se i ja laicki predpostavljam da je pk kais, jer malo mi je suludo da je nesto drugo crklo dok je auto stajao, a pre velikog servisa sve savrseno radilo?!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...