Jump to content
FAS Goran

nsx

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nsx

 1. @majkicbane Cena iz prvog posta se odnosi na model Microlink1 koji se vise ne proizvodi. Sada je u prodaji samo model Microlink2 za Fiat vozila, cija je redovna cena 40€. Popust sa clanskom karticom je 5€
 2. Nema trenutno, bice za otprilike mesec dana.
 3. Prošli put mi promaklo pitanje, izvinjavam se. Što se nivoa signala tiče, na novom modelu signal je dodatno pojačan dodavanjem pretpojačala, to je jedan od razloga zašto je Microlink2 veći po dimenzijama. Na prvom modelu je nemoguće pojačati signal, to je maksimum koji DAC čip daje.
 4. Nije ni zamisljeno da radi bez mikrofona.
 5. U bluetooth verziji ne dolaze mikrofon i dugme za javljanje na poziv. Dugme za javljanje je nepotrebno jer se koriste komande na volanu ili komande na radio-uredjaju. Moguce je samo primanje i odbijanje poziva, kao i prekidanje veze.
 6. Cene: FIAT-ALFA ROMEO-LANCIA - 40€ VW-SEAT-AUDI-SKODA - 40€ RENAULT - 45€ Doplata za BLUETOOTH modul - 30€
 7. Konacno, predstavljamo Microlink2! Poseduje USB, microSD i AUX prikljucke, nivo signala pojacan na 1.2Vrms, interni "equalizer" sa predefinisanim vrednostima (pop, rock...) kao i mugucnost "custom" podesavanja. Verzija sa bluetooth modulom poseduje i ulaz za mikrofon. Moze da se korsti za slusanje muzike, a moze i da radi kao "hands free". Kontrole su preko fabrickog radia ili komandi sa volana.
 8. Nije jos stiglo na red, u sledecih mesec-dva izlazi Renault i jos neke novotarije
 9. Ne moze, to je peugeot. Fiat Bravo/Brava (stariji model), Marea, Lancia Lybra (bez navigacije), SMART koriste Grundig MBUS protokol koji je nije isti kao kod ostalih fiata (Blaupunkt DMS). Postoji poseban model MicroLink-a za MBUS protokol
 10. Kompatibilno sa Fiat Multiplom ako je godina proizvodnje 2000+
 11. Imate garanciju na uredjaje bez obzira od koga ste kupili. Javite se da snimimo problem i izvrsimo zamenu.
 12. Navigacija je Becker kao i kod AR166 koristi unilink protokol. To nece biti skoro.
 13. Kao sto je Mel Problemi sa navigacijama CN, CN+ su reseni: - nastavlja tamo gde je stao - prepoznavanje uredjaja prilikom startovanja Mozete besplatno zameniti uredjaj novom verzijom Ako je fabricki onda pase Obavestenje za vlasnike Lancia Lybra(bez navigacije), Fiat Marea, Fiat Bravo/Brava, Smart: uredjaj je u finalnoj fazi testiranja. Ako sve bude po planu bice u prodaji u ponedeljak.
 14. Pretpostavljam da je beta ili gama, radi i na jednoj i drugoj. Da radi i na ostalima iz VW grupacije: Seat, Audi, Skoda
 15. M bus jesteprotokol i na lybri i beckeru, unilink je na alfi 166.
 16. Nisam siguran ali mislim da Blue&Me nema veze sa cd-changer portom. Ima uvek na stanju, mozete doci licno radno vreme je od 9-17h.
 17. Unilink protokol se trenutno radi, zahteva izmene ne samo u software-u nego i hardware mora da se menja. Tako da nece biti pre oktobra. Radi.
 18. Dobra ideja, taman da usb ne štrči.
 19. Prve verzije nisu imale premotavanje unutar pesme i odnosi se na Visteon uredjaje (Stilo, novi Bravo). Funkcija premotavanja je dodata krajem maja meseca
 20. Zamena uredjaja novom verzijom je besplatna samo treba da dodjete do nas (TC Konjarnik, Ustanicka 189a) Sve probleme u radu uredjaja mozete prijaviti na support@microlink.rs Pozdrav!
 21. Ovo je izgleda stari bravo(brava), na njemu ne radi microLink. Trenutno se radi na verziji za sledece modele: stari Bravo/Brava, Marea, Lancia Lybra, Alfa 166...
 22. Postoji mogucnost da se i to implementira, ali onda se gubi sama sustina emulatora da se navigacija vrsi kroz komande sa muzike ili volana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...