Jump to content
FAS Goran

Damir_ZR

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Damir_ZR


  1. Cek malo da nesto razjasnimo :D ovaj uno sto sam predstavio je od mog prijatelja koji se zove Ljubisa Stamenkovic on ga je kupio pre 3 godine na moj predlog. Posto mnogo radi nije bas aktivan na forumu, cak mislim da je zaboravio sifru. Ja isto imam uno turbo  I punta gt vise komada na Fb. Damir Markov ili drugi profil tamatski napravljen "untonio puntic geteic" gde nemam za prijatelje dosadnu rodbinu nego ljude iz auto sveta :)


  2. Vidi da uradis mapu u SM u Gradiski  moj prijatelj  je tamo radio golfa 1.8t Srdjan je  doktor za sve ove nase "samo dizel znam da radim benzince  ne radim" 

    Vidim da si bio u Zemunu na ovom skupu, bili su moji prijatelji iz ZR sa audi  S3 sivi sa crvenim 18" Bg table i crni punto hgt, a  bio je i vlasnik onog crvenog una turba sto sam prestavio, trebao sam i ja da dodjem ali me posao sprecio 


  3. U una su ubacena sedista od suzuki swifta, to je prethodni vlasnik jos stavio, kad je bio rastavljen malo je skracen fabricki deo ispod sedista i sad se nize sedi.

    Ubacen je crveni tepih iz mk1Ti.e koji  mu jako lepo stoji na ovu boju 

    Spolja je jos ostalo da se namontira spojler zadnjih vrata i plasticne rubove

    Bice jos slika kako je sve radjeno 

    On 2. 5. 2016. at 1:29 AM, Dejan_Zvezdara said:

    Imao sam takav auto 3 ipo godine i veliko je uzivanje za voznju... 118 ks na tu masu je vise nego dovoljno i ide odlicno. Ako mu je enterijer originalan i ocuvan onda taj autic i vredi. Umesto u remap ja bih ulozio pare u ozbiljno vesanje, jer ako je ispravan ici ce super i u fabrickoj konfiguraciji. To mi je bio prvi auto u kome je osecaj na 160 km/h bio kao da ides 60 :) (kada sam vratio vesanje u stanje kao da je juce izasao iz fabrike)

     

    Mora da se radi remap, stavljena je turbina iz golfa1.8t i dizne sa istog motora, motor radi ali nije to to 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...