Jump to content
FAS Goran

MiF

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Bravo 1.6 2001. Treba mi crevo od serva ono povratno, evo slika : Presao sam ceo sabac i svaki otpad al nema nigde jer ovi nasi rasuraju sve starije modele a kod njih je pumpa sa desne a kod mene sa leve strane pa ne odgovara bas mora biti to godiste ili verovatno euro 3 motor..znaci to srevo ide od one bocice za ulje skroz ispod ..pokusao neki da mi napravi to crevo sto prave creva za bagere al taj seraf na kraju oni sa nekom presom hvataju za gumu pa nije izdrzalo..ako neko zna neki dobar otpad gde ima tako 2001 modela
  2. a drug je imao fiat bravo hgt nije imao alarm al mu sva cetiri radila kad stisne na kljucu:D
  3. e ljudi vi ste ovako svi pametni a ja bas ne mogu sa tim da se ponosim:) pa da vas pitam imam fiat bravo 2001god i imam daljinsko zakljucavanje fabricko pa da vas pitam zasto mi se ne pale sva cetri zmigavca kad ga odkljucam il zakljucam...
  4. ma nisam takav ne mogu da prodam tako nes..mene je taj skenjao pa ne mogu tj nemam srca ja nekog da skenjam..a nista trazicu pare da mi vrati ako ne onda ga tuzim pa sta bude..i da ja sam ti bas iz te Rume ..
  5. ma ko ce kupiti auto 96 sa papirima 2002..al iskreno drug ima 2001god a ovaj moj 96 10000 puta bolji nego taj 2001..nego jel ima mozda mogucnost da se to popravi mislim da se auto zavede u 1996god il gubim auto ako odem u mup?
  6. ja mislim da sam drugi il treci vlasnik..auto je isto uvezen ako me taj nije slagao a kod ovog bivseg vlasnika je bio 4god!a prvi mi auto koji kupujem i tako da se sjebem pa dal je moguce to!
  7. a jbt bog kao da sam znao..biiip ti zemlju pa sve lopov do lopova znaci prodao mi je fiat brava kao 2002god a ustvari 1996 i sta sad da radim koga sad da ubijem?jel ima neko neki savet?
  8. pozdrav svima..e imam jedan problem kupio sam fiat bravo al me vec 3 dana jede nes da on nije godiste koje pise u saobracajnoj pa ako neko moze da mi to proveri bio bih zahvala...sad ne razumem se u brojeve motora i tako to al valjda sam se snasao evo zfa18200006026737 a sad broj motora ako to i treba evo 182A4.000 pokusao sam ja na tom eperu al ne radi to ne znam jel trenutno al stalno neki eror..hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...