Restilizovana Alfa Romeo Giulietta spremna za nove izazove

Restilizovana Alfa Romeo Giulietta spremna za nove izazove16.07.2016

Spremna za nove izazove, restilizovana Giulietta predstavlja oličenje neprevaziđenog ''Alfa duha'', koji je više od jednog veka bio tipična odlika automobila proizvedenih od strane brenda Alfa Romeo.

Osvežen izgled i sportskiji karakter
Novom paradigmom brenda Alfa Romeo, pojačana i oličena kroz nekoliko stilskih elemenata eksterijera, kao što su jedinstvena rešetka hladnjaka sa teksturom saća i novi prednji branik koji oblikom podseća na legendarni trolisni prednji deo, verovatno jedan od najslavnijih i najprepoznatljivijih simbola u svetu automobilizma.




Giulietta poseduje niz elemenata razvijenih od strane kompanije Magneti Marelli - od svetlosnih uređaja pa do pogonskog agregata, vešanja i izduvnih sistema. Na novom modelu Giulietta debituje i Alfa Performance, ekskluzivna usluga posebno stvorena da unapredi iskustvo vožnje. Zahvaljujući nizu digitalnih uređaja i instrumenata, vozači mogu da kontrolišu glavne parametre automobila, da mere njegove performanse korišćenjem posebnih tajmera i da vide statističke podatke o vožnji na svojim pametnim telefonima, pored dobijanja saveta za vožnju u realnom vremenu. U ponudi su 3 paketa opreme: Giulietta, Super i Veloce.