Jump to content
FAS Goran

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Ne znam da li sam u jednini ali ja sam za to da se i preko dana vozi sa upaljenim svetlima bilo da je sunčano, kisovito. Znaci mi kad na vreme primetim auto koji mi ide u susret. @city to jedno krilo koje je mnogo oštećeno da mozda nadjes polovno u istoj boji jer Brava sad ima prilicno za delove. Zamenis njega a ovo ostalo mi se cini da mozda moze nego da ispolira a da prethodno na najostecenijim delovima malo zatacka sa onim touch up korektorom. Znam da je meni majstor pre poliranja na nekim mestima njega nanosio pa preko polirka, zastita i stvarno se skoro i ne primeti gde je bila ogrebano. Prodaju ih u bolje snabdevenim prodavnicama auto delova, po kodu boje iz saobracajne ti nadju odgovarajuci, veličina pakovanja je kao ženski lak za nokte. Evo primera u slici ali verujem da si vidjao do sad.
  3. Kod nas jesu...ZOBS tako kaze. Sa druge strane, koliko ima ljudi koji uopste ni ne pale svetla kad bi zaista trebalo (magla, suton pa i u noc) i trebalo bi da se vozi non stop sa svetlima..
  4. To je debilizam da se po danu pale svetla,kad je lepo vreme,ajd kad je loše vreme i manja vidljivost ok.To sve dzukele u foteljama smisljaju,a putevi po gradu,svaki dan gori i gori Skupi su limari,iovi sto su bili jeftiniji poskupeli su
  5. Uh, odakle izvadiste ovo... oglas je iz 2021. i ne secam se jesam li ih prodao ili poklonio, davno bilo. Svakako nije aktuelno.
  6. Ne bi bilo zgoreg promeniti i gumu na rezevnom ponekad. Ja gledam neki raspar novijeg godista 205/55/R16 da naleti da zamenim anticki mishelin iz 2013g. Svakako nisam za to strepim hoce li me izdati u slucaju zamene gume. Apsurdna je cinjenica da u firmi za sluzbeni Duster, koji ide po nevracijama u off road voznji, nece da uzmu rezevni tocak makar i copavac nego se drze lepka i pumpice...zivo me interesuje ko ce da i kako da ga izvlaci sa neke cuke kada gumu ispreseca na par mesta a drugi tocak nema... Zbog takvih neodgovornosti i stvari ja nosim mini kampersku opremu i vrecu za spavanje... Jos grdja je cinjenica da rezevni tocak za L200 stoji u garazi zbog....ne znam cega a ni on nije bolji sa odlaskom na terene. Kako neke ljude ne interesuje sta ce biti sa drugima negde daleko...mozda zato sto su u 'civilizaciji' tj urbanom delu..
  7. Nisu u pitanju samo farovi, nego sija sve zivo - osvetljenje enterijera, table, zadnje pozicije... "Dobro" su te to posavetovali, imao si srece inace bi te taj savet kostao par crvenih... Jedino ako je taj koga si poslusao mislio da mozda zivis u Hrvatskoj . Koliko se secam kod njih bese obavezno od novembra do marta. Na letovanjima sam godinama vidjao da su i stranci drzali pogasena svetla, sem ako nisu bili automobili sa bas LED dnevnim.
  8. Mislim da nije ni deda namenski cuvao za sina i unuke nego eto podesilo se da auto potrajao vise od ocekivanog pa deda verovatno u fazonu neka ga ne trazi leba i vodu neka stoji a vi kad umrem radite sta hocete, ne znam mozda je taj auto prodat sad posle ovih 6-7 godina ali nisam nista cuo nigde o tom autu kod nas, niti da se pomenuo negde na forumima, oglasima i sl. tako da pitanje ali opet i tako sto stoji mnogo vise propada, mozda ne karoserija ali sve ostalo da. pa da ali mu to ne podizne znatno cenu a i kad uzmes da restauriras nekog takvog od nule isto mu dodje. Pre neki dan mi dodje jedan stari majstor kog znam godinama a nisam ga dugo video, ranije petljao sa nekim restauracijama radio nekim gastozima bube, fice itd. sad radi keca bas ovakvog mediterana, prica je ta da je auto bio nekog doktora koji mu je bio prvi vlasnik i nasledili ga sin i cerka i hoce da ga restauriraju za uspomenu, nema nikakvu vrednost sem sentimentalnu. Auto inace prilicno lose stanje ali dosta toga nabavljano potpuno novo i od limarije i mehanike.
  9. Today
  10. ABARTH ima blue me to sam vidio ali da radi nisam verovao.! Uspešno uparen sa telefonom!!! Priča mi na nemačkom moram se pozabaviti da propriča na Engleskom. Muziku nisam probao jer mi nije potrebna. E da.. ima čak i senzor za kišu!
  11. Zvezdo

    Garaža

    Kanulo je možda 3 kapi. Verovatno zbog toga jer sam juče prao cevi i beton sa Karcherom.
  12. Ja godinama po danu vozim sa pozicijama. Bas cu da gorim farove i sociva preko dana...
  13. auu brate , mora budes musko, mora pljuga, mora viski, moraju zene, mora sakom o astal mora bad boys back in town varijanta .... na sta ce svet da lici ako nema toga? to je tradicija istorija, to je faking amen 'ebo ti taj novi cvece u liniju stil Boli te uvo kupio si ti njega ne on tebe ... mora da bude zurka na drumu inace nista, dosadno, radis za drugog da bi pokrpio racune i nista vise ... zasto ? gde si ti? sam za sebe ... gde si ? nigde.... ne valja to mora na pun gas, ali samo ako znas umes i dobar si u tome ja sam licno perfekcionista i ne vole me zbog toga ali ... dobro je to za mene kao krajnjeg korisnika .... jer je sve upotpunjeno znas sta ti znaci ono amen, A Men kapiras?
  14. Ta go*na ne jedem još od '01, i onda mo"š misliti kol'ko sam bio radostan kad sam provalio da je bravo kog sam pazario imao pušački paket i masnu okruglu fleku na nebu iznad pepeljare. Poslednji put sam pušio u kecu, i naravno progoreo sedište na par mesta. Svakakvih se *ovana čovek najede u životu. I još plaća da bi ih jeo.
  15. Ne vozim ja cirke, ja samo potegnem kad dodjem u bazu pustim mjuzu na jaki zvucnici sondza varijanta i drvene kutije samo amnezija otisla malo predaleko u nazad a zenskaci ujutru na taksidzu ili prevoz znas da bukvalno ni pljugu ne palim u golfu ... nema pepeljare .... jednom zapalio i pokajao se , znaci ni pljuga se vise ne pali ... koji shit, nema pepeljaru mora izlazim iz kola da pripalim ... faking brejv nju wrld ... lanca zato imala i za pozadi i za napred napred bukvalno lonac za pljuge
  16. Jedan je i gastrointestinalni trakt, da ne govorimo o cerebro-vaskularnom. Samo ti cepaj dok možeš, al za*ebi vožnju kad se ušikaš, ubićeš nekog. Ako sebe ne voliš, to je tvoj izbor, al' misli malo i na druge. Da ne pomisliš da ti popujem, to su elementarne stvari. Živ bio !
  17. Kod mene... mora to da puca na auspuh na ventile na svuda mora da puca automatik ili ne ... 'ebo ti auto koji ne puca zato ja vozim legende jbg jer dodju mojih saka pa ih ispravim ali zaslugom ovog foruma, jos na delti kad smo ispravljali dizne Znas sta radi golf .... auuu kakav autic spakovao ja dve neke zenske i kilo wiskija i sljive ... kakva noc sunce ti cak sam ga i parkirao bez koske u garazu a ujutru samo proverio ... bez koske memorije i svega ostalog Mora da iscepas matori jedan je zivot al ta bembara, krivo mi sto je nisam iscepao da vidimo kako ide 535d td masina vlasnik je pipavi sonja jbg znas da ako bi napravio temu za golfa to bi bilo negativnih komentara na sve strane ... bi ja ali znas na sta bi to licilo kad me ne vole
  18. Prodajem prednje nove opruge za Punto mk1 Pogrešno sam kupio za drugi auto i ne pasuju mi Cena za obe 3000din, dajem ih ispod cene koju sam ja platio
  19. Samo lagano. Meni kad su dali prvi put da preparkiram automatik, skroz sam se bio pogubio. Još volan bio na pogrešnoj strani. Automatik je napravljen za uživanje u vožnji, a ovaj motor u pugu je prava mera, lepo ga nosi, retko je u obrtajima, samo šušti. Sad će @shuxx da mu turi plin, i bon vuajaž !
  20. Lufti

    Garaža

    Iskustvo je cudo... Sent from my SM-A805F using Tapatalk
  21. vozio sam ga ja nesto kratko ... mozda par metara .... nisam mogao da ubodem kvacilo .... pa je drugar preuzeo i to bio dobar , bembara 5tica 535d mocni e39 nije los samo da sam ga skotao u prvom cugu lepo bi ga potopio kakav bi to djir bio ufff
  22. Ne kudi konja koga nisi jahao. To su predrasude većine, onih koji nikada nisu ni vozili automatik. Ja što sam išalt"o za ovih tries' godina, isalto' ... od mene dosta!
  23. Lep, stvarno je ko casa samo automatik ufffff .... ufff moj drugar ima 2010 11 nesto neki fauvei nesto kao passat golf sta god isti ko moj golf, tabla samo drugacija novija ali .... DSG menjac automatika ... pa dje ces to na ovu serbia rabotu ni meni gumene gumice nisu nista bolje ali nema veze, kad upekne ima dobro da zalepe, kao slikovi
  24. Revitalizovan, opran, usisan. Ispravan. Nije baš čaša, al' mož' da prođe k'o vazna, recimo. Juče ga podigao majstor na dizalicu, i poručena je nova leva kugla, spona i manžetna. Desni zadnji amort. je probio, poručeni novi. Gume su krš. Stare su i poslednje tri godine je auto stajao na njima. Mož' da posluže za švrćkanje po gradu, ev. da se auto doveze do novog vlasnika. Osim guma u auto nema drugih ulaganja. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23610575/peugeot-307-20-xt-platinum?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0&fbclid=IwAR0ABIl97O9FAidP5Y_97tA8R9u4Xw5xjxUSwZrA6J4N_R1vKsj3htFN9Mw Samo za tebe, Beoograđanko malaa
  1. Load more activity

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...