Jump to content
FAS Goran

maxanik

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About maxanik

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/08/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Lancia lybra 1.8

Recent Profile Visitors

3347 profile views
  1. Čuo sam da je jedan momak tako spasao svoj Renault megan. Nema potrebe za skupim telefonom može da posluži bilo koji kome dugo drži baterija
  2. Red je da je oglasim na forumu, jer sam je i našao preko njega http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=39636 ovo je predstavljanje kada sam je kupio, a ovo je sadasnje stanje http://www.polovniautomobili.com/oglas2687349/lancia_lybra/ Libra je kod mene 3 godine, korišćena je isključivo kao 2 auto za putovanja van grada i eventualno po gradu kad sam na godišnjem odmoru, jer imam pored nje imam i službeni auto 24 sata. Prednje gume su nove, mislim da nisam prešao sa njima ni 1000 km 205/65/15, auspuh IMASAF ceo stavljen prošle godine u auspuh servisu "Ljuba", akumulator mislim da nema još 2 godine kako sam ga stavio. Koliko je kod mene nisam imao nekih većih problema sa njom, tvrda je i utrgnuta u vožnji, niša ne lupka i ne zvecka, ja bih prvi poludeo da je suprotno. Razlog prodaje je prvenstveno što od početka godine mislim da nisam sa njom prešao 2000 kilometara, a gospođa planira da počne da vozi a libra ipak nije za početnike :D Cena 3333. kontakt 065 2 133 133, auto se nalazi u Zemunu.
  3. Tosin bunar 188, tel 011 319 16 82, auto elektronika, mislim da je tebi problem manji nego meni jer meni se cela tabla gasila!
  4. Kao dipl. pravnik slazem se u potpunosti, misljenja sam da je varijanta sa roditeljima najbolja i najbrza! Ps. tuzbu mozes i sam da napises, jer je spor male vrednosti ne treba ti advokat (samo je bitno da imaju zapisnik ko je to uradio, tj. da su ustanovili ko je izvrsilac)
  5. Ja sam imao isti problem CHECK" SIGNAL AND TRIP COMPUTER MISSING. , sredjen u Bg elektru, problem je u kontolnoj tabli kao sto ti rece Woodoo , to je njima rutinska popravka, brzo resavaju problem!
  6. Meni se svidja, ako država napravi neku dobru kredinu ponudu,ne isključujemo mogućnost da ću ga kupiti Slažem se da nije preskup za svoju klasu, ali problem je što su svi ovde verovatno oćekivali da bude malo skuplji od Z-10
  7. Prelepa je lancia, u zdravlju da te sluzi :thumbsup:
  8. Svaka čast na profesionalnosti, sve što sam čuo o vama da ste odlični, apsolutno je tačno Interesuje da li ste razmišljali da povećate kapacitet servisa?
  9. Hvala najlepše na brzom odgovoru. ubrzo ću zakazati kod vas
  10. Poštovanje, interesuje me koliko košta varijator, njegova zamena i da li imam garanciju? Lanicia libra 1.8...
  11. Poštovanje, interesuje me koliko košta varijator, njegova zamena i da li imam garanciju u trajanju od 1 godine? Pored toga, zanima me da li prodajete senzor za temperaturu pojedinacno, ili poput Delte samo u sklopu celog desnog retrovizora? U pitanju je lancia libra 1.8,2001 godiste..hvala
  12. Prelep auto gde si nasao ovako ocuvan primerak ako nije tajna?
  13. Prelepa je lybra. Potpuno se slazem sa vama u vezi gepeka, a posebno sa G. Damjanovicem. Naime, pre mesec dana sam putovao na more kolima, supruga sin od 9 meseci i ja, igla nije imala gde da stane, da imamo karavan verujem da bi isto tako bilo. Takodje se slazem sa vama u vezi preglednosti u voznji u rikverc.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...