Jump to content
FAS Goran

mijat96

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About mijat96

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Daewoo Nexia
  1. Ljudi sta kazete za ovu Lybru? Na slikama izgleda fantasticno, entreijer mi je malo cudan, neka cudna boja, kao da nije od lybre. Izgleda bas ocuvano. Cena je prilicno visoka, ali ako je u dobrom stanju onda je i opravdano. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6037555/lancia-lybra-19-jtd-totalni-ful
  2. Nisam ni primetio da su to ratkapne umesto aluminijumskih felni. Da li bi bilo glupo da trazim da spusti cenu za alu felne i koliko se one krecu ako uopste mogu da se nabave?
  3. http://www.polovniautomobili.com/oglas4548415/lancia_lybra_19_jtd_emblema/ Sta kazete za ovu lepoticu? Ima dobru opremu i lepo mi izgleda, jedino ne znam sta je sa krovom, izgleda je neka folija na njemu, da li zbog estetike ili da prikrije nesto...
  4. U pravu si, za to godiste auto je odlicno ocuvan, jedino ako nije menjan enterijer(sedista i volan). I meni nije problem sto on ima te ogrebotine, ali mi je to znak da je auto dosta vozen, i vec sam rekao da mi je jedino bitno da motor moze da potraje jos, nemam velike zahteve i ne ocekujem da ima sportske preformanse, volim da cuvam stvari i da mi to traje, sto je slucaj o sa autom.
  5. Znam to, ali mi moze pomoci da vidim kada i na koliko je bio poslednji ovlasceni servis, ali ni to mi nesto mnogo ne moze pomoci kao sto kazes. Prodavac mi je pokazivao neku servisnu knjizicu gde je pre 10 god uradjen servis na 60k.
  6. Hvala, da li mize da se proveri kada je uradjen poslednji ovlasceni servis? Jos nisam potpuno siguran za stanje auta, kako bi mogao najsigurnije da proverim stanje motora? Prodavac dozvoljava da dovedem svog majstora na plac, oni imaju i kanal tamo a moze i da se odveze do majstora.
  7. Danas sam bio na placu, auto spolja ekstra izgleda, unutra je oguljeno kod menjaca oko plastike gde su brojevi brzina i oguljena je koza na naslonu za ruku na vratima kod vozaca gde su prekidaci za stakla, bas na ivici. sve ostalo je odlicno, decko tvrdi da je auto presao pravih 184k i to me buni, da je stvarno toliko presao pomenuta ostecenja tesko da bi mogla da nastanu. pristaje na svaku vrstu provere kod majstora. kaze da je uvezen iz Italije. broj sasije je: ZLA83900000120017 broj motora: 185A80002938611 ako neko moze da proveri poreklo i poslednji servis u ovlascenom servisu.
  8. Hvala vam na savetima. Nisam do sada vozio dizela niti planiram. Po nekom mom misljenju lepse mi je benzin+gas, najveci razlog protiv dizela mi je servis i dosta rizicnih delova (tipa turbina, dizne, plivajuci zamajac) koji kada otkazu kostaju previse. Nisu mi toliko bitne preformanse, koliko pouzdanost. To za visoku potrosnju kod 2.0 manje vise resava gas. Konkretno primerak za koji sam pitao mi se jako svidja, kako unutra tako i spolja(mozda bi bilo bolje da je crna boja ali ni ovoj nista ne smeta). Nije neka preterano velika upotreba, za porodicne potrebe, jednom godisnje na odmor i par puta mesecno put od oko 200km u oba smera(Novi Sad-Sabac) i jako mala voznja po gradu. Jedino mi ostaje pitanje u kakvom je stanju ovaj primerak, jer ako ne zadovoljava, sva oprema i izgled padaju u vodu.
  9. Sta kazete za ovu: http://www.polovniautomobili.com/oglas4092885/lancia_lybra_20_full/ Ima super opremu, najvise mi se svidja bela koza. Odlicno mi izgleda kako spolja tako i unutra. Jedno sto sam mogao da primetim je da na vozacevim vratima fali spoljna kajsna. I ne znam bas kakav je ovaj motor 2.0 20v, koliko je izdrzljiv i koliko prelazi, ali soguran sam da kilometraza nije prava. Tesko da neko ima iskustva sa ovim placem jer je relativno nov. Sta vi kazete kao iskusniji od mene, da li ima nekih mana ovako ili je za uzeti je u razmatranje. Najbitnije mi je da je motor ok, ali to bi tek uzivo proveravao.
  10. dosta toga je u oglasu netacno, mozda namerno mozda slucajno, to ne znam. Ali meni je cudno i to da je auto 2005 godiste (najmladji je na oglasima) a da mu je cena 3000e, i tih 160k predjenih. Da li kilometraza moze da se proveri, a da to bide pouzdano? (ima raznih prica, moze i ne moze) Po svemu ostaslom mi odgovara, benzinac je, sad ne znam da li je bolji 1,6 ili 1,8?
  11. pozdrav svima, vec duze vreme gledam Lybru i jako mi se svidja. Vozim Daewoo Nexiu, auto je kod mene 10 godina, nije imao vecih problema ni ostavljanja na putu (samo jednom), ali doslo mu je vreme da se menja... u opisu jedne koju sam gledao kaze da ima navigaciju sto bi po izgledu displeja rekao da nije tacno, air bag na volanu mi izgleda mnogo tamniji od samog volana, sto me asocira da je menjan, da li gresim? i jos auto je 2005 godiste a ima 160000 predjenih kilometara, da li moze pouzdano da se proveri? na forumu sam nesto nasao da moze preko ECU?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...