Jump to content
FAS Goran

srki1003

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About srki1003

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav drugari. Imam jedno pitanje za sve vas.....Planiram da pazarin neki auto pa me zanima da li neko nesto zna i imali iskustva sa auto placem RS AUTO d.o.o. Oni su Zemunu preko puta saobracajne skole u banatskoj.? Hvala !
  2. Pozdrav drugari, Imam jedan problem. Vozim GP 1.3 mjet 2009 to. i sad pre neki dan kad sam upalio auto ostale su mi upaljene lampice (crveni volan,zuti trougao i ona lampica auto na uzbrdici). ali servo je radio normalno kao isve ostalo ali su nampice i djelje bile upaljene. Sledeci put kad sam ponovo upalio onda je pogasio sve. I tako je bilo dva dana da bi mi se danas opet upalile ali je opet sve radilo. Posle kad sam ugasi i ponovo upalio lampice su se ugasile. Da li neko ima iskustva sa ovakvim stvarima? Pozdrav !
  3. U brzinu ide ok.mozda malo ponekad u prvu ide malo teze ali neznatno. inace upada savim ok.mozda goran procita ovo pa da svoje misljenje. u svakom slucaju moracu da odem. inace da kazem jos da auto vuce normalni jedini problem je to sta sam naveo u prvom postu. jbg resicemo valjda i ovo :-)
  4. U leru radi mirno,ne trese nista. A ovo je model koji nema plivajuci nego obican zamajac. onaj od 90 konja ima plivajuci.
  5. Drugari imam jedno pitanje. Imam GP 1.3mjet 75 k 2009 presao 99000km. Pre mesec dana menjao sam set kvacila zato sto mi je tresao kad krecem, kvacilo tvrdo i malo teze je isla rucica menjaca. E sad promenom seta dobio sam: meko kvacilo, manje trese kad krecem i to je to. A sad mi je ostalo isto: Rucica menjaca i dalje ide isto (malo teze) i pocelo je da mi se desava da kad krecem u prvoj kad pustam kvacilo i dodajem gas na trenutak se cuje brujanje i onda prestane a i kao da mi motor ili menjac ima cudan zvuk kad je vozilo u pokretu. Mozda sam se istripovao ali razmisljam da odem do gorana pa ne znam sta da radim. Da li neko od vas ima nesto da kaze na ovo sto sam napisao ? Pozdrav svima!
  6. Pozdrav drugari. Zanima me da li neko od vas zna koji servis je dobar za skidanje i iskljucicanje DPF filtera? Imam problem nekad mi kad izbacim u ler u voznji obrtaji poskakuju i nekad ostanu i kad stanem na 1000. u tim trenucima kad krecem i vozim malo mu treba vremena da povuce i na burdu mi kad se to desi pokazuje vecu potrosnju.Pitao sam mnoge sta bi moglo da bude..... neko kaze da je DPF a neko da je EGR ventl... Ima li neko iskustvo sa tim i zna li gde mogu to da uradim i koliko kosta .... GP 2009-to, presao je 95000 km. Pozdrav!
  7. zoranc jesi skinuo sa tog hotfilesa? ako jesi aj kazi kako se instalira?
  8. pozdrav drugari Da li zna neko koliko je set knvacila za GP 1.3 75K ? I da mi kazete u cemu je razlika izmedju motora 1.3 mjet koji ide u punta 3 i 1.3 mjet koji ide u GP? Da li mozda odgovaraju delovi od punta 3? Pozzz !!!
  9. peco poslao sam ti poruku nisam video da si skoro bio ovde. pitanje je bilo u vezi tvog problema sa ler gasom. Procitaj poruku pa mi odgovori ako mozes ili ovde ili mi pusti poruku. Pozz !!!
  10. Gorane , slazem se ja da treba da drzi veci broj obrtaja kada se vozilo krece u leru ili kad se stisne kvacilo. I na mom GP kada se krece u leru npr 60 na sat drzi na 1000 obrtaja ali mi se desi da mi dok se tako krece nekad obrtaji poskoce sa normalnih 1000 i do 1300 obrtaja,tako par puta i onda se smire i vrate na 1000. Vidim da su ljudi imali slican problem al opet ti si strucno lice koje verovatno zna o cemu se radi? Pozzz!
  11. Pozdrav Imam jedan problem. Vozim GP 1.3 mjet 75k i desi mi se nekada kada pri voznji izbacim iz brzine obrtaji malo poskakuju. Inace kad radi u mestu na leru obrtaji su zakucani na 800 i nema variranja. Radio sam mali servis ali nisam promenio filter goriva jer su mi u radnji da lipogresan,zamenio sa ga i sad cekam nekoga da mi to zameni. Da li mozda ime veza sa tim ili je mozda nesto drugo u pitanju? Pozz!
  12. Postovanje Gdine Gorane,

    Interesuje me,pazario sam Grande punto 1.3 mjet 75 k 2009 godiste.

    Dosao bi do vas sledece nedelje a to su :

    -Malo mi je gas tvrdi

    -Menjac ulazi dobro ali je i on malo tvrdji

    -I da proverim taj lanac da li i kad treba da se menja ili zateze

    Nisam nikada vozio GP 1.3 tako da nemam bas iskustva sa njim.

    Inace aut...

  13. Hvala drugari hvala Provericu to kod Gorana.Moram i da vidim za taj lanac kad se menja i da li se menja uopste. A sto se tice gasa,ne glavi on nigde nego je malo tvrd tako da cu i da proverim i to. Mateo kazi mi da li je tvoj poznanik bas gledao ovaj sto sam ja uzeo ili neki drugi? Ako je ovaj sto sam ja pazario onda mi je drago zbog njegovog komentara
  14. Drugari,pazario sam onaj GP 2009 . Mislim da sam dobro prosao,lepo je ocuvan a i jbg 2009-to je Ide lepo,ne znam jos koliko trosi al pri 100 u petoj pise da trosi 3 do 3,5. Jedino sto mi malo smeta jeste to sto mu je gas tvrd a i menjac malo teze ulazi ide on lepo ali onako....Moracu da idem da vidim da li je gusto ulje ili mozda kako kazu neki ima malo vazduha. Inace sve ostalo je extra. Skile, ne znam sta da ti kazem za taj auto ali proveri ako je u toj sport opremi da ga taj koji ga je vozio nije kidao. Inace, ja sam se raspitivao i cuo sam za taj 1.4 da je ok. Al opet kazu da je multijet savrsenstvo. E sad najbolje da pitas nekoga ko zna malo vise jer ja od onoga sto sam cuo ne znam nista konkretno. Pozdrav !!!
  15. OK. Idem sutra da pogledam sve to i uzimam ga. Sto se tice guma, gledao sam i odlicne su. Ima servisnu, carinske papire kilometraza je ta i jbg to je to. Zvezdo hvala na preporuci za firmu koja prodaje. to mi je bilo bitno da je neko vec kupovao kod njih i da zna da su ok. Hvala i ostalima bili ste mi od velike pomoci. Javljam sutra sta sam uradio. Pozdrav svima i HVALA !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...