Jump to content
FAS Goran

Stingray75

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  1. znam za jadac sa malim hladnjakom, pukao mi je na bivsem Bravo-u, pa je bilo muke zameniti...hvala puno na savetima, idem da nas da pogledam tog Punta, pa ako malo spusti covek cenu trgovacemo, hvala ljudi.
  2. hvala lepo na odgovoru taj sekvent plin je u redu za takav auto?
  3. Nakon sto sam prodao potrosacku azdaju Fiat Bravo, merkam neki Punto I , 1100cm3 sa ugradjenim i atestiranim sekvent plinom...zamolio bih malo iskusnije korisnike Fiat vozila da daju dobronameran savet na sta da obratim paznju prilikom gledanja ovog autica i kakvi su uospte ti motori itd..?
  4. hvala na trudu, ali kad bi mi bar trosio tih 12l...meni trosi 16-17 po gradu , a van grada 15!!! prilozio sam sve informacije koje ste trazili, slikao svaki deo koji ste trazili i nista mi ne preostaje nego da prodam auto pa nek se neko drugi pati sa njim...prosao sam 3 majstora i ne vredi, sad mi preporucuju nekog majstora u severo-zapadnoj vojvodini blizu subotice (necu da reklamiram nikog) kao najboljeg i poslednju sansu, ali mislim da je i on bespomocan...hvala jos jednom svima....ponosni vlasnik visokoturazne masine sa potrosnjom dostojne Bernija Eklstona.
  5. na benzinu radi odlicno, rekao bih perfektno..za ostala pitanja nemam odgovor jer ne znam ni sta su te sonde itd...a sto se tice "normalne" potrosnje za taj motor u tom slucaju ce da ide na oglas, jer jedino moj motor od svih ovde na sajtu ima tu "normalnu" potrosnju od 12 litara, hvala svima.
  6. dakle, nakon voznje po gradu od 65 Km auto se ugasio...15,4l potrosnja po gradu, uz naravno maximalno pazljivu voznju..katastrofa..s tim da sam sad prvi put primeti ojedan fenomen, da mi pokazivas kolicine plina u boci nije ni dosao do poslednje crvene tackice na kojoj sam po obicaju vozio oko 20km, sad je umro totalno a jedna zelena je sijala..a ja se majmun ponadao da sam napokon resio potrosnju
  7. ja sam i slike postavio ali pomoci nema..i dalje 17 litara na 100 po gradu...danas sam bio kod treceg ili cetvrtog "kvazi" majstora da mi kobajagi uradi nesto sa potrosnjom pa cemo videti, sipao sam 10l i ponistio sat, pa cu vam javiti rezultate ako vas u opste zanima, pozdrav.
  8. vazdusni filter je skroz nov, stavljen pre 10 dana, kao i plinski filter...valjda sam dobro slikao
  9. Pise Lovato , ako je to dovoljna informacija..mogu i fotografisati sve ako treba..zaista sam laik i nemojte zameriti..
  10. pa zar to vec nemam na autu? nedelju dana sam imao skinut taj lamda i stavljen ovaj obicni i potrosio mi 17 litara, sa lamdom prethodno 15l...i sad mi je vracena ta lamda i kobajagi nesto dostelovano..sta trece treba da imam ako ni jedan od ova dva nisu odgovarajuci?
  11. a kakav bi to uredjaj trebao imati u autu? bio bih zahvalan ako mi kazete..znaci kao laik mogu reci da uredjaj izgleda redovno kao i svaki + sto ima taj lambada sistem i boca je u tocku...zaista ne znam sta treba biti ugradjeno u ovom automobilu da bi radio kako treba.
  12. kad sam uzeo auto bio je taj uredjaj na sistemu, medjutim kao sto sam napisao trosio mi je preko 10l na otvorenom i 14-15 po gradu, sto je mnogo na ovu bedu sa ovim obicnim uredjajem potrosio 17 po gradu...vracen juce opet taj lamda ili kako se vec zove uredjaj i navodno je drugi majstor dostelovao pa cemo videti kad istestiram koja je sad potrosnja...sve u svemu, nemoguce je da taj realno slabasni auto trosi toliko, pri vrlo pazljivoj voznji, i da se na njega prilepljuje etiketa " visokoturazni" i da to mora toliko da trosi, to cak i laik kao ja znam da nije tako.
  13. update potrosnje plina po gradu: 17 litara, divota..bolje da sam kadilaka kupio...auto je treunutno kod drugog majstora koji vraca nekakav lamda uredjaj koji je ranije bio na plinskom sistemu pa cemo videti.
  14. Da li da placam menjanje tih membrana ili ne? covek mi trazi 2800 din za to,a i sam kaze da nece neku srecu u potrosnji doneti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...