Jump to content
FAS Goran

Grim Reaper

Members
  • Content Count

    233
  • Joined

  • Last visited

About Grim Reaper

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/22/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade
  • Interests
    :)

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 155 Silverstone

Recent Profile Visitors

3207 profile views
  1. Moze lock i briss, odustao od prodaje
  2. Pozdrav narode, evo i ovde da okacim. Vreme je da se rastanem sa mezimicom. U pitanju je Alfa Romeo 155 Silverstone sa 1.8 8v Twin Spark motorom. Presla je 210.000 i kilometraza jos raste Alfica je 1994/5 godiste, ali je kupljena nova u Srbiji i otuda 1998 godiste (prva registracija) Auto je u korektnom stanju, ali ima ulaganja. Lupka mu nesto u desnom tocku (nisam imao prilike da pogledam sta je) i to je manje vise to. Ostale anomalije su estecke prirode (izgoreo lak na krovu i malo na haubi i ne radi bravica za zakljucavanje na vozacevoj strani jer su pokusali da mi obiju auto) Auto je registrovan do 26.10.2015 godine. Sve sto je na automobilu radjeno (od kad je kod mene) je belezeno na servisnoj knjizici tako da tu pise sve crno na belo. (i ima da se cita) Auto je u trenutnom stanju sedi i vozi. E sad sto se cene tice ja bih nju dao za 1100 eura jer je stvarno kvalitetan auto i bas je za ljubitelje. Hitno mi je i gori mi pod nogama da budem iskren jer zelim da kupim nov auto, a te pare mi trebaju za ucesce i iz tog razloga prodajem Alfu. Ako se proda ovaj auto koji zelim da uzmem najverovatnije cu i odustati od prodaje mog auta. Ako imate neka pitanja pitajte, kontakt na tel. 069 430 0522 ili email tomoboz@yahoo.com Mozete naci jos vise informacija o mom autu na http://arcs.org.rs Auto se nalazi na Novom Beogradu.
  3. Pa za sada ne ide nesto spektakularno kako bi ona trebala da ide, ali kad se promene kablovi, svecice ocisti step motor, protokomer i bobine trebalo bi da ide punom parom jer mi auto trokira dosta kad je hladan i jednostavno ne zeli da potegne onako kako bi on trebao. Ide on jako lepo ne mogu da kazem ali kao da mu fali tih 20-30 posto da bude pravi "wau" efekat. Za sada sam zadovoljan potrosnjom, ali tek imam auto 3 dana tako da jos necu da govorim nista, ali ako ovako ostane prezadovoljan!
  4. Pozdrav narode, najzad je doslo vreme da se opet vratim u vode "zabarijane" Nije Fiat nije ni Lancia vec je Maserati ... Salim se naravno Alfa Romeo je u pitanju 155-ica Silverstone verzija. Pokrece ju 1.8 motor sa dve bregaste i 8 svecica koji izbacuje neverovatnih 129 ks!! Mnogi znaju koliko sam se napatio sa tim 1.8 motorom ali ovaj ce me valjda bolje sluziti jer ima lanac umesto kaisa i bolje je i kvalitetnije napravljen od Fiatovog 1.8 sa varijatorom i 16v... Sto se tice opreme ima ABS, ESC, Siber, elektro retrovizore, napred podizace, prihvatljive zvucnike, polu kozni interier svetlo u kaseti koje svetli zeleno... Auto je 1994 godiste bez obzira sto pise u saobracajnoj da je 1998 i presao je oko 208.000 km... sto bih rekao i da jeste sudeci po ocuvanosti i stanju automobila. Elem neke slike nisu na odmet.
  5. Pozrav narode, menjam BMW-a za Fiat Coupe-a. U pitanju je cuveni Njemacki E36 sa 1.6 M43 motorm. (nema kais nego lanac) Auto je lepo ocuvan i dosta je ulozeno u njega. Auto je u stanu sedi sipaj i vozi, ima par esteckih stvari ali nista strasno niti hitno. Ja sam sa Novog Beograda tu se nalazi i auto, i licno sam vlasnik automobila. Auto je dosta mali potrosac ali zato i ide slabo sto meni ne odgovara i glavni je razlog zamene. Ako neko zeli da ga kupi cena je 1600 eura, ili ako imate Fiat Coupe-a moze zamena samo da nije u stanju kao neki Fiati koje sam gledao po oglasima... (tiha jeza) kontakt telefon na 0694300522 ako imate neko pitanje slobodno pucajte. http://www.polovniautomobili.com/oglas4501947/bmw_316_e36_m43/ Stara ljubav zaborava nema...
  6. Auto vise nije u mom vlasnistvu. Moze lock teme i ako nije problem moderatorima/adminima da mi daju kopiju stranice ako ju obrisu... Veliki pozdrav!
  7. 1300 eura... Znaci poklanjam ga za ove pare...
  8. Nova cena 1500 eura. Uletela mi je jedna kombinacija Ako kombinacija propadne, auto se vraca na staru cenu.
  9. Nema turba ljudi nema... Ali ko zna... Ako se skupi dovoljno "sredstava" sto da ne. Podvarak nisu od Punta 1.2, nego od Seicenta 0.9 DraganUS pa cena varira iz dana u dan... Ako me dobro sluzi onda je jaca, ako ne slabija... Ali drago mi je da vam se svidja zvuk

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...