Jump to content
FAS Goran

Malisha85

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About Malisha85

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smederevo

Previous Fields

  • Garage
    Panda 1,3 Mjet 2008.g Laguna II Grand Tour 1,9 dCi Luxe Privilège
  1. UUUUP 10000 dinara !!! Ovo je stvarno smesna cena...
  2. Celicne felne sa nove fiat pande 13-ice. Promer rupa je 4x98 i odgovara i ostalim fiat modelima kao sto su punto, marea, bravo, brava i slicno, a i na lancia i alfa romeo modelima. Felne su ako nove, nisu krive. U kompletu 4 komada. Na njima su gume: tigar 155 70 r13 m+s sa sarom od oko 7mm prednje su kingstar road fits 155 80 r13 DOT2613 gomu kupljene jesenas ali su malo vise istrosene sa jedne strane zbog trapa Uz ovaj komplet dajem i dve nove gume, presle samo par kilometara: Apolo acelere winter 155 80 r13. Sa felnama i gumama idu i ratkapne koje su na slici. Prodajem ili menjam za alu 14-ice sa gumama za fiat uz naravno moju doplatu. Cena 120e tel 061/1111220
  3. Ja sam ga kupio u Zemunu,auto plac Export car system,ustvari to i nije plac ,vec covek u malom skucenom dvoristu prodaje vozila uvezena iz Italije! Ima ih na polovnim automobilima,uvek imaju vozila jeftinija za par stotina evra u odnosu na druge. Sad sumnjam u svakoga,naravno i u na taj auto plac,ali dzaba mi sve...od auta nema nista ,mogu samo uzalud da se nadam!!!
  4. U pravu si brate,ali sta da radim. Osede u svojih 27 godina....
  5. @beli_Puno Ako neces da m pomognes, nemoj da mi stajes na muku.... Nemoj tebi nesto tako da se desi pa cu da te pitam. Ne znam bas kako bi ti postupio da su te pozvcali ,trazili 900e za otkup ,jer za toliko mogu da ga prodaju na otpadu....I jos su naznacili da ne zovem policiju i da dodjem jednim autom i sa samo jos jednom osobom.Vozali su me od Krsne do Gazele,pa preko Pecoianaca u Rumu,pa u Sabac,a iz sabca u OBrenovac.................itd
  6. Dao pare i ostao i bez auta i bez para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gde da prijavim,sta ce policija uraditi kad je on bacio karticu!!!
  7. Trazili su otkup od 900e,naravno ja sam pristao,odneo pare,pratio uputsva i sve bilo OK,dok nisam stigao do parkinga gde je trebao da bude parkiran moj auto,ali k... Najeb... sam kao zuti....poludecu vise... JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
  8. Znam,juce sam kod te zene predavao za LK,jer mi je i torbica sa svim mogucim dogumentima bila u autu! Njoj su uzeli renault kangoo i neku gajbicu sa jabukama... Katastrofa,ja jos uvek ne mogu da se opasuljim,pijem lekove za smirenje po ceo dan...inace bih prsao!!!
  9. @kolega.jankovic Zivim u Maloj Krsni,najduza ulica u selu Karadjordjeva ex Prvomajska.Brojevi idu do 100.a ja sam 93,na kraju ulice koja se zavrsava slepo!!!
  10. Kljuc mi je jedino ostao kao uspomena od auta,nista drugo vise nemam od njega!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...