Jump to content
FAS Goran

komosarz

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About komosarz

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BLuka

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2
  1. Postovanje svim clanovima foruma. Posto sam prije 6 godina napravio kll interfejs po Banetovim instrukcijama,a on je zadovoljavao moje potrebe ,a posto je doslo vrijeme za uzimanje elm 327 usb,a na trzistu uglavnom vidim verzije 1.5 i 2.1(nema provjerene 1.4 verzije) koji da uzmem?Da napomenem da sam iz BLuke i mogu samo da narucim preko ebay ili slicnih stranih sajtova.Pozz.
  2. Znaci Zavoli ZLI ce moci da se ugradjuje i u fsi motore.
  3. Sta nevalja ,fiat je najbolji auto,jos da ga je kupiti novog...
  4. Gdje se moze naci mjenjac za libry 2.0,nemoze se ubaciti u cetvrtu...
  5. Dobro je rjesenje samo je malo poskupo...
  6. Ma ne mogu da ga skinem ,evo sta mi izbacuje na sajtu,a uredno sam prijavljen... Evo prepisacu pa nek mi da neko upute..... "Zakradl sie blad...Jesli uwazasz ,ze link pwinien dzialać skontaktuj sie z administratorem." Zato sam trazio da neko postavi na neki drugi link ili da mi posalje na mail komosarz@teol.net
  7. Moze li neko da postavi link za loader MES-a, jbg ne mogu da skinem sa ovog Poljskog sajta iako sam se prijavio.
  8. 6,2 l permanta -40 i po litre ulja dot 4.
  9. E ljudi evo iskustva.Kao sto rekoh pocela mi se paliti lampica serva,naglo se pojaca rad motora,cujem nepoznat zvuk iz motorica ugasi pa opet upali.Po tome sam skonto da je il hladni lem ili neki od releja.Skinem i prelemim plocu jos u nedelju,ali nisam vozo nigje dalje tako da ne znam da li je kvar otklonjen.U medjuvremenu kum mi je isao u BG i donese mi 2 crna releja iz AP spora sa oznakom 4117-U-Z 10A 12volti ,10A 28Volti i na kraju fiat.Kaze da nije bilo tyco pa je ove kupio.Ja opet rastavim skinem svoje tyco releje stavim ove iz ap ,sve lijepo smontiram kad ono, vraga ima ali serva nema.Ja poludio sve opet skidaj i u onom ludilu ostetim malo plocu.Smirim se uzmem premjerim svoje releje i imaju otpor 150oma,a ovi 125.Sta cu jadan uzmem prvo plocu preklemam parcetom zice vratim tyco releje,malo izdignem plocu da ne grebe zica i lemovi i servo opet radi.E sad jedno pitanje da li je neko imao iskustva sa ovim crnim relejima neka mi napise.Imajte u vidu da sam iz Banja Luke i imam namjeru da vratim releje vise iz principa nego zbog 950din.Molio bih konsantaciju Gorana,a moze i bilo ko je upoznat sa ovom temom.Pozz
  10. Postovanje drustvo novi sam clan po prijavi ,a ne po citanju foruma.Samo da se prijavim u sretnu porodicu povremenog otkazivanja serva na puntu.Odo sad da prelemim kontakte pa cu da javim za par dana sta se desilo.
  11. Novi sam clan zivim u Bluci,razumijem se u mehaniku i ako bude nekom trebala moja pomoc tu sam.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...