Jump to content
FAS Goran

histerika

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

About histerika

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2a 1,2 8v 2002

Recent Profile Visitors

4528 profile views
  1. Zamenjen alternator. Denso 15500 din. Zamenjene sijalice, plus ruke 2800 din.
  2. Oter'o ga danas kod majstora. Skinuo sam kabl koji ide sa alternatora na akumulator pa sam ga odvezao na akumulatoru kod majstora. Javim sutra šta je bilo.
  3. Sumnjam! Videću da iscimam majstora da dođe do mene pa da pogleda na licu mesta. Kontam da je problem raditi bilo šta bez dizalice ili kanala. Eventualno da me odšlepa neko.
  4. Buni me to što se čuje struganje kao da su otišli ležajevi i da češe rotor. Stvarno nikad nisam imao ovu situaciju niti je imao bilo ko koga znam.
  5. E, ovako. Čuje se struganje iz motornog prostora. Na akumulatoru kad je ugašen auto imam 12,8 V što je ok. Kad upalim auto na klemama imam 18V!!!!!!!!!!! Spalio mi je sve sijalice u farovima, brisači rade kao ludi i prozori se spuštaju u roku od sekunde. Kontam da je alternator ali do sad nisam imao ovakav problem. Uvek je bilo da Mu je napon nizak ili da ga uopšte nema. U četvrtak idem kod majstora ali ajde ako neko ima ideju šta bi moglo da bude, tj. koji deo alternatora je riknuo.
  6. Ja jedino što znam je da termostat otvara na 87 stepeni. Bar tako piše na njemu.
  7. Kum, mada pitaću i kumu, možda i ona bude zainteresovana...
  8. Dolazim i ja u paketu sa ženom, detetom i kumom....
  9. Kako idu brzine kod tebe? Jel u H!!!

  10. To što vidiš u stvari jeste slovo A i oznaka je za autonomiju, kao što rekoše pre mene koliko km možeš da pređeš sa preostalim gorivom odnosno Autonomija...
  11. Hučao bi na većim obrtajima, a na manjim bi se čuo kao da češe metal o metal. Nije trzao. Nisam ovo napisao zato što imamo isti problem, već da ne čekaš sa odlaskom kod majstora. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=45681&st=40
  12. Poz,Histerika!Kakav si ti imao problem sa kolima?Da li je i tebi trzao u leru kao da motor trgne?Objasni nam sta ti se desavalo dok nije pukao ležaj spojničke i razleteo se po menjaču.

  13. Tako sam ih i ja držao prekrštene dok nije pukao ležaj spojničke i razleteo se po menjaču. U gradskoj vožnji pri kretanju na semaforu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...