Jump to content
FAS Goran

sale nacionale

Members
  • Content Count

    1064
  • Joined

  • Last visited

About sale nacionale

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 08/05/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Automobili, industrijske pumpe, grafika

Previous Fields

  • Garage
    Punto Classic 1.2, 500L Nacionale 1.4

Recent Profile Visitors

3832 profile views
  1. Pozdrav drugari, samo da javim da sam ziv i zdrav i da se fićko kotrlja bez problema. 63000 km trenutno. Uglavnom ga zena vozi s obzirom da ja trošim službeni prethodnih par godina. Juče crko fabricki akomulator. Uzeo sam Polar plus Baren akomulator. Kakva je situacija kod vas kolega?
  2. Ja prešao sličnu kilometražu i ne primećujem razliku prilikom kočenja, a na servisu nisu imali zamerku. Inače ja sam prezadovoljan generalno sistemom kočenja na fićku!
  3. Ako treba još nekom neka se javi pošto sam ja već obavio servis!
  4. Probaj, ali mislim da nema elegantnijeg rešenja. Kod mene mialim da žvaće između zgloba i te plastike (kape) koja se fiksira, a ne na tom spoju u koji se šrafi. Tako da mislim da je armster generalno krš za ovaj model. A pri tom je za moj lakat previše nizak i udaljen u nazad čak i kad poklopac izvučem. Tako da sedište moram da spuštam max dole i u nazad. Što mi i ne odgovara baš za volan, ali dobro... Sad sam već navikao. A i nemam slobodnog vremena da ga dotežem i izdižem sa nekim distamcerom.
  5. Dobro došao još jednom! Divota je videti, a predpostavljam još veća, voziti ovaj model. Neka te lepo služi! Kakav ti je u vožnji taj turbinac? Da li mami osmehe, lepi za sedište... Daj malo više utisaka... Jel osećaš razliku u snazi kad prebaciš na gas? Što se tiče armstera, ja sam bušio plastiku. Inače ona se kod mene posle određenog vremena i par jačih oslanjanja od strane suvozača, rasklimala pa ću to morati nekako da pritegnem. Tako da vodi računa da se ne naslanjaš punom težinom na naslon. Zatamni stakla i ništa više nema ni da pipaš! Sipaj i vozi tu makinu! Da sekti osvetlaš obraz na drumu!
  6. Ej dobro je... Samo da nema nekih čukanja, pu, pu, pu... ovo ostalo je sve u rok službe...
  7. Jutros ostavio auto u servis. Kao i uvek vrlo ljubazno osoblje na prijemu AK Kole. Posle defektaže usledio je poziv servisera sa objašnjenjem šta je sve oštećeno i sa predlogom da se ugradi šus pleh. Tražio sam ponudu na mejl sa sve uračunatim popustom za članove FLCS. Šus plek i nije tako skup kako je ranije bilo, pa sam ipak odlučio da ga ugradim, kolko tolko će zaštititi. Rok isporuke za delove 10 dana, pa je crvendać morao ostati kod njih. Sad će službena fabija da se kotrlja u međuvremenu. [emoji51]
  8. Sad mi drugar rekao da je njegovom kumu na hjundajiu isto pacov pregrizo kablove, valjda zbog materijala od kojih su pravljena creva kroz koje se provlače kablovi. Inače su u slovačkoj i mađarskoj imali dosta sličnih problema pa su naknadno ugrađivali neke uređaje koji odbijaju glodare. Šta znam...
  9. Pa razmišljao sam o tome, ali pitanje da li bi on totalno zaštitio od ulaska neželjenih gostiju. Tj. da li skroz pokriva donju povrsinu ili opet ima rupa u kroz koju mogu da se provuku?
  10. Jutros neprijatno iznenađenje. Sva sreća pa sam uzeo da dospem tecnost za stakla pre nego što sam krenuo na posao. Kad imao sam šta i da vidim. Izgleda da je neki glodar ili mačka izjela kablove ka ventilatoru, i ko zna čemu još. Onda primetim da fali antrifiza, spustio se nivo ispod minimuma, kad ono i bušno crevo na odvodu. Zanimljivo da ne prijavljuje nikakvu grešku na instrument tabli. U ponedeljak idem u servis da to sredim. Nadam se da neće puno koštati.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...