Jump to content
FAS Goran

markosmarea

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

About markosmarea

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    MAREA 1.6 WEEKEND

Recent Profile Visitors

3029 profile views
  1. Pozdrav, zamenio sam instrument tablu na fiat marea 1.6 2001.g posle ugradnje led osvetljenja na njoj prestao je da radi km sat i displej kilometraze. Na novoj tabli kilometraza je duplo veca i kako sad da se orginalna kilometraza sa motornog kompijutera ucita na tabli ? Da li treba da se uradi neki reset ili tako nesto ?
  2. Pozdrav, imam problem sa instrument tablom, tj ne radi kazaljka brzine i ne odbrojava predjenu kilometrazu na displeju. Problem je u samoj tabli, stavljao sam drugu tablu i sve radi kako treba. Sad me zanima zna li neko nekog majstora elektricara da to popravi, da mu ja posaljem tablu da vidi i da popravi?
  3. Kupujem zadnja peta vrata-gepek za Fiat Mareu karavan u crnoj boji 803/A - kataloski broj boje
  4. Pozdrav. Imam problem sa kazaljkom za brzinu i brojaca kilometraze,ne rade, u pitanju je marea 1.6 2001g Sve je pocelo kad sam skinuo instrument tablu da ubacim led osvetljenje, i kad sam vratio kazaljka brzine i brojac ne rade. Drug je isto imao taj problem na bravu 1.6 2001g isto kad je menjao osvetljenje u instrument tabli i to je resio zamenom senzora brzine na menjecu. Sad ne razumem zasto senzor otkaze, ima li neko jos neko iskustvo ?
  5. Ko moze da mi kaze gde se nalazi termo davac za sat na instrument tabli, razumeo sam da ima jedan za komp i drugi za sat, ovaj za komp je na termostatu a ovaj drugi ne mogu da nadjem gde je?
  6. Imam jedno pitanje u vezi kucista filtera za vazduh, na dnu kucista se nalazi jedna rupica, e sad kad sam prvi put menjao filter video sam da preko nje ima savljen neki kamicak, da lito da zatvorim kako treba ili sta vec? marea 1.6
  7. Interesuje me da lije neko ugradio na fiata 1.6 16v bravo, brava, marea, stilo....i kakva su iskustva?
  8. Pozdrav. Koja je razlika izmedju elm327 bluetooth v2.1 i v1.5 ?
  9. Ostao samo levi far 1700 din
  10. A jer postoji neka slicna mogucnost preko vag coma i lap topa, da se dobije kao na telefonima sa programima torque
  11. Pozdrav, da lije moguce povezati vag com 409.1 sa android telefonom?
  12. Farovi za fiat bravo brava marea svi poklopci, motorcici za nivelaciju ispravni na levom faru ima malo ostecenje na staklu, koje je zalepljeno i koje nije toliko uocljivo kada je hauba spustena cena 3500din
  13. Ko moze da mi kaze kako stoji gibljivo pancir crevo na marei 1.6 karavan, posto je kod mene nekako koso, od izduvne grane i katalizatora cev ide malo nize od auspuha
  14. Pozdrav svima... Imam problem na marei 1.6 euro 3 motor, oko dihtunga na izduvnoj grani i ausphu, tj kod mene ih nema. Sta sad? Skinuli smo da menjamo granu a ono nema nigde dihtunga, ni izmedju grane i motora ni izmedju grane i katalizatora. Pogledam lepo u eper a tamo sve ima, e sad ovaj dihtung na motoru moze da se nadje i nije skup 300din, ali ovaj drugi se tesko nalazi i kosta 1.800 din To je taj od 1800 din Pametno li je da se stavi bez njih kao sto je bilo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...