Jump to content
FAS Goran

DoX

Members
  • Content Count

    452
  • Joined

  • Last visited

About DoX

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    KG

Recent Profile Visitors

3397 profile views
  1. Ima logike u tome ali svako ima neki svoj ukus i to je isto cinjenica. P.S. Vule imas PM.
  2. Dobro je ispalo samo me zanima kakve su sanse da je izasla 8.0 verzija a da ih TRS nema na sajtu, nesto mi je tu sumnjivo? Imas mozda slike samih projektora i dizajna radi poredjenja ?
  3. Bez ikakve dileme! Ako slucajno saznas da nekome treba javi slobodno.
  4. Na prodaju originalni set Morimoto Mini H1 6.0 Bi Xenon verzije projektora kupljenih u Americi kod ovlascenog distributera Morimoto projektora i njihove opreme (The Retrofit Source) ! Prodajem ih u originalnom paketu kao i sa svom pratecom opremom potrebnom za instaliranje na vas automobil. Nikad montirani niti korisceni, kompletno NOVI! Jedini sigurni ORIGINAL koji mozete kupiti kod nas! Na slikama mozete videti i karticu kao dokaz kupovine kod pomenutog distributera. Na poklon dobijate i par okvira za same projektore koje po potrebi mozete iskoristiti prilikom montiranja u vas far za lepsi celokupan izgled. Projektori su placeni sa svim troskovima carine preko 170 evra a ja ih prodajem po aktuelnoj ceni sa sajta dobavljaca iz Amerike. Prodajem ih samo zato sto sam promenio auto pa su mi potrebni drugi projektori. Cena: 120e Sva pitanja mozete postaviti u inbox ili na broj telefona: 069 44 101 90
  5. Planiram da menjam auto(sto traje vec duze vreme), moguce Mazda 6 2003. ili tako nesto pa cu onda odraditi upgrade na "novom" vozilu. Koliko sam video na sajtu ne postoji nikakva varijanta BI Xenon projektora a da idu H7 sijalice, u slucaju da uzmem auto sa takvim farovima. Mada dosta njih mi je reklo da fabricke farove ne treba da diram (konkretno za Mazdu) jer oni najbolje sijaju ali pretpostavljam da nisu ni videli original Morimoto kako radi u odnosu na OEM varijante
  6. Izasli su novi Morimoto Mini H1 7.0 Bi-xenon projektori i to vec neko vreme, ne znam da li je neko pisao o tome.. Razmisljam da li da prodam ove svoje trenutne 6.0 koje sam uzeo sa Retrofit Source-a posto nisam ih ugradio pa da predjem na 7.0 ili ipak ne ?
  7. Pa posto mi je kvacilo na izdisaju vrlo verovatno ne mogu da donesem pravi zakljucak jer verujem da set kvacila treba biti u idealnom stanju da bi provalio da li ima zamajca ili ne. U svakom slucaju sad mi je malo jasnije..
  8. Da li postoji nesto kao Original Sachs koji moze da se nadje u Srbiji i da li je generalno preporucljivo stavljati "strane" marke delova na Fiat vozila, ciji je original set Valeo ? Uskoro sam pred zamenom pa sam u potrazi za necim sto ce koliko toliko sigurno da traje... Ako moze malo detaljnije, hvala!
  9. Aj jedno glupo pitanje. Kako da znam da li auto ima Zamajac bez rasturanja ?
  10. Vrlo cudno da ne postoji neko trajnije resenje, osim pretpostavljam zamene cele table koja ce mozda opet da zeza oko iste stvari. Stvarno bezveze
  11. Meni se isto tako ponasa medjutim kazaljka predje polovinu skale za maksimum pola polja i moram da udarim po tabli odozgo da bi se vratila gde joj je mesto.. Neverovatno mi je mrsko da rastavljam celu tablu da bi video u cemu je problem, jer generalno nemam ni potreban alat... Ne znam kako drugacije da resim to.
  12. Da li pri prodaji vozila tablice koje su na njemu mogu da se zadrze, tj. da se prenesu na novi auto ? Naravno da kupac vozila sa kog zadrzavam tablice izvadi nove i sve ostalo po propisu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...