Jump to content
FAS Goran

N1k0la

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Da li su svi prekidači, za svaki prozor, isti iznutra? Da li se razlikuju samo konektori da se ne bi pomešali prozori?
  2. Na šta konkretno misliš? Na dihtung glave? Doduše, svakoga puta kada stežem šelne, vidim da su popustile. Da nije do njih, da popuste zbog zbog zagrevanja, pošto nisu kvalitetne?
  3. Od kada sam uzeo mareu 2.0 hgt, a to je pre 5 godina, imam problem sa puštanjem vode. Stegnem šelne na jednom mestu, ono popusti na drugom. Menjao sam hladnjak u kabini, od početka je pustao. Menjao sam glavni hladnjak, i predhodnom vlasniku su izbijali čepovi za ispuštanje vazduha. Dva puta menjana boca za dolivanje tečnosti zbog prskanja, stavljen novi čep, menjana pumpa za vodu. Kada je zagrejan, otvorim bocu i nivo tečnosti poraste. Temperatura je normalna, ne pregreva Prethodni vlasnik je menjao termostat. Da nije možda do njega? Ulje i vodu ne meša, ima dobru kompresiju na klipovima. Da nije dihtung glave?
  4. Puca mi na plinu, pa mi je majstor rekao da je jedna od stavki koje treba da zamenim oni kablici sto idu od svake bobine do svecice. Trazio sam po Nišu po prodavnicama i nigde nema. Samo komplet bobina po ceni od 4000 dindzi. Gde mogu da ih nadjem?
  5. Ja rešio problem na Marei 2.0. Kazaljka za temperaturu počela da luduje gore dole, a onda se zakove u maksimum, pa čak i pređe deo kazaljke na kilometar sat. Problem je bio do davača temperature, prethodnih dana mi se desio peh, taj deo motora sam okupao rashlanom tečnošću. Najverovatnije je vlaga pravila neku vrstu kratkog spoja sa masom. Očistio kontakte i sad je sve ok

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...