Jump to content
FAS Goran

stiloica

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About stiloica

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/11/1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat bravo 1,6 mjet 2009 fiat croma 1.9 8v 2011

Recent Profile Visitors

3088 profile views
  1. Pozdrav svima, Problem je resen tako sto sam dve konekcije sa leve strane kvacila raskacio i vratio. Greske su se nakon ovoga same obrisale. Znaci preventivno kontakt sprej na sve konekcije i nece biti ovih problema.
  2. Pozdrav svima, Kada sam jutros krenuo na posao,upalio auto iprimetio sam da mi auto ne prima gas nakon cega je izbacio razne greske tipa: asr,esp,abs,hill holder. Auto sam vratio voznjom na leru do prvog parkinga.Pored toga sto ne prima gas ne rade zadnja stop svetla kada se pritisne kocnica,dok auto koci. Nakon posla,dijagnostikom sam ustanovio da je konekcija pedale gasa losa a konekcija kocnice uopste ne radi. Multimetrom sam testirao sve osigurace kod motora i u kabini i svi su bili ispravni,a povadio sam i sve konektore koji se nalaze u kutiji gde i svi osiguraci i vratio nazad. Nakon brisanja gresaka dijagnostikom greske se ponovo vrate prvim pipanjem pedale gasa. Sta sledece predlazete da probam? Evo i slika gresaka sa fiat multiecuscan dijagnostike.
  3. Pozdrav svima, nedavno sam očistio egr ventil na Bravu 1.6 (105ks) mjet 2009 godište, prilikom skidanja i vraćanja egr ventila nisam primetio da postoji okrugli prsten- dihtung. Moje pitanje je da li se taj gumeni prstenasti dihtung nalazi na vrhu tela kućišta ventila i zajedno sa telom ventila kao kapa prvi ulazi u blok motora. Da li se gumeni dihtung lepi na glavu tela ventila ili postoji neki drugi način montaže? Hvala !
  4. ukoliko neko prodaje zadnji levi katadiopter za fiat cromu 2011 godište neka mi pošalje privatnu poruku hvala.
  5. Ozraka sistema za rashladjivanje motora pusta rashladnu tecnost Pitanje: Da li se zavrtanj ozrake menja ili moze da se skine i predihtuje?
  6. Biću kratak. otkačila mi se sajla ručice menjača na bravi 1,6 mjet 2009 godište. da li mogu da priđem sajlama iz kabine ili moram na kanal pa sa donje strane auta ? pozdrav.
  7. Na youtube-u bio je snimak zamene zupcastog kaisa na 1.9 JTD motoru . Snimak je bio u obliku uputsva za servisere , bas detaljan. Posto ne mogu ponovo da ga pronadjem , molim da ako neko ima link postavi. Hvala.
  8. Konkretno kako se konekcija skida sa kutije motorcica ? Da li se cupa ili postoje neke zabice ?
  9. Hteo bih da skinem motoric sa fara , da ne bih skidao ceo far , kako se skida konekcija sa motorica ?
  10. Koji je format (wav,wma) ili neki treci za fabricki cd player u stilu jtd 2004 godiste ?
  11. kojom hemijom da očistim katalizator?
  12. Nikad vise kod Zlaje kod plavog mosta na autoputu za Nis.Posle zamene remenice na alternatoru koji je punio 14.7 volti trebalo je da se zameni rotor i regler .Posle te intervencije nisam imao servo volana .Alternator nije ni punio . Bilo je potrebno da se opet zameni rotor. I pored priznavanja greske i drugi zamenjeni rotor mi je naplacen bez trunke sramote.Znaci plavi most izbegavajte u velikom luku dok radi majstor Zlaja.
  13. Izvinjavam se, moj problem je kako da zamenim sijalicu na razdelniku ventilacije sa slike. Unapred hvala na pomoći.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...