Jump to content
FAS Goran

drasko

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About drasko

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 8V
  1. Da li je normalno da se, kada je klima upaljena, kompresor sam pali i gasi? Cuje se ono "cak" svakih minut dva. Ja klimu nikada ne palim po gradu vec samo na putu. Po gradu furam prozor, zdravije je. Danas sam povezao jednu klimaktericnu gospodzu sa sve valunzima pa sam morao da joj udovoljim i upalim klimu...inace ne bih ni primetio.
  2. Hvala Bane U utorak idem pravo u servis da mi to pogledaju! Javljam sta sam uradio!
  3. Vozim Fiat Punto MK2 1.2 8v iz 2001 i u zadnjih par dana primetio sam cudan zvuk. Kao da imam lanac i lancanik koji se cuju negde izmedju 2500 i 3000rpm, samo u tom rasponu i posle nestaje zvuk. Inace auto pali normalno, vuce isto kao pre, nema gutanja knedle, trzanja ili slicnih pojava. Sve je normalno samo se cuje lanac i lancanik. Naime zvuk nije klasican zvuk ventila i loseg goriva koji se manifestuje na uzbrdici i prilikom dodavanja gasa. Ovaj se cuje uvek, uzbrdo, nizbrdo, bez obzira da li polako ili sporo dodajem gas i na hladnom i toplom motoru... Manje se cuje na leru i u prvoj a vise u 2,3 i 4 brzini. Veliki servis je odradjen prosle godine i nisam puno presao..recimo 15ak hiljada. Pre par dana sam uradio mali servis. Znam da mogu da odem u servis ali bih ipak hteo da cujem vase misljenje, ako je neko imao slican problem. Plasim se da ce mi stelovati paljenje do besvesti i da ce samo jos vise zeznuti stvar.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...