Jump to content
FAS Goran

sashko69

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About sashko69

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/10/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smederevska Palanka

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2 8v '02.
  1. Zamena sijalica na maglenki? U pitanju je Punto II 2002. godište. Video sam da mogu da se kupe LED H3 sijalice, pa bih ih iskoristio kao dnevna svetla. I da li će mi biti potreban i poništivač greške?
  2. Imam ugrađen plinski uređaj, elektronski, mislim da je single point. Prekidač ima 3 položaja - benzin, plin i automatski kad pali na benzin a na 2.000 obrtaja prebacuje na plin. U poslednja 2-3 dana, kad uujtru palim auto na automatici, upali bez problema na benzin ali kad mu dodam gas prebaci na plin i ugasi se. Ako ga upalim na položaju za benzin i onda ručno prebacim na plin, prihvati i nastavi normalno da radi. Probao sam paljenje sa automatikom kad je motor zagrejan, onda prebacuje i nastavlja normalno da radi na plin. Takođe, otkako su počeli ovi malo hladniji dani, upalim auto i odvezem klinca do vrtića, i kad krenem nazad teško pali, moram da ga verglam 10-ak sekundi (inače pali bukvalno na prvi ključ). Šta bi mogao da bude problem?
  3. Ja vozim Punta 1.1 '99. godište, prešao sam oko 15.000 od kraja februara kad sam ga kupio (99% kilometara pređeno na plin) i koliki bude nivo kad sipam ulje, toliko bude i kad ga menjam. Sipam ga da bude tačno između oznaka za MIN i MAX i ne mrda odatle. Čak mi ni stojadin koji sam vozio 3 godine pre njega, '89. godište, takođe na plin, nije trošio više od pola litra ulja između zamena (8 - 10.000 km).
  4. Je l' vidiš šta je kvalitet, godinama je nisi koristio a ona i dalje radi!
  5. Ne verujem da je to, pretpostavljam da bi se onda čulo stalno a i videlo bi se iz kanala. Čekam da legne plata pa da sredim zadnju viljušku.
  6. Da, i čini mi se da je pominjao viljušku, a po slici definitivno liči na ono o čemu mi je pričao. A i za cenu si u pravu. Samo još da skoknem do AP sporta i to bi trebalo da bude to.
  7. Od pre 2-3 dana iz predela zadnjeg levog točka povremeno se čuje zvuk koji bih najbliže mogao da opišem kao zvuk kad se polomi plastična čaša od jogurta. Nema pravila kad se čuje, ne pojavljuje se pri prelasku preko rupa, ni pri skretanju, već tako - ponekad, bez očiglednog povoda. Podizao ga je i na dizalicu, točak se najnormalnije okreće u praznom hodu bez ikakvih propratnih zvukova. Zanimljivo je i to da sam primetio da se preko nekih 60-70 km/h ne čuje ništa. Automehaničar ga je gledao i sumnja na neku biksnu u ležaju koji drži konstrukciju točka ili tako nekako, nisam baš najbolje razumeo. Ima li neko sličnih iskustava i sugestija šta bi mogao da bude problem?
  8. Kupujem polovni cajger za Punta 1 SX (onaj sa pokazivačem temperature motora i obrtomerom), mnogo me nervira što moj Punto S nema kazaljkicu za temperaturu a ide leto...
  9. I mene baš nervira što nema pokazivača temperature na instrument tabli (za obrtomer još i mogu da im progledam kroz prste), pa bih se rado upustio u avanturu ugradnje i povezivanja iste, ali imam jedno pitanje - gde kupiti odgovarajuću instrument tablu? Tražio sam po sajtu AP Sporta ali nisam uspeo da nađem, a nešto je nisam video ni po oglasima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...