Jump to content
FAS Goran

BGDX3M

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About BGDX3M

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9JTD
  1. Pretpostavljam da bi vecini pomoglo kada bi hteo da koristis opciju "Quote" koja se nalazi na svakoj poruci u donjem desnom uglu.. Tako bi mi koji postavljamo pitanja znali kome se obracas sa cenom. Sad ne znam sta je zapravo 4e? moja opruga ili senzor kvacila...
  2. Da li mozda imas povratnu oprugu kvacila za libru? Cena? Pozdrav!
  3. Prodajem Lybru, zadnje 4 godine kod mene, savseno sluzila ali vreme da se ide na nesto malo bolje. Opis: 1.9 JTD - 81KW - 2001 godina - 278000km - Mane - Ocesana sa desne strane pre oko 1,5 godine ali nikad me nije zanimalo da je sredjujem to (cak nisam pokusao ni benzinom da skinem ove crne tragove) Fali vozacev suncobran (tako sam je kupio i nikada se nisam odlucio da narucim od nekoga drugi) Branici, gde gde po koja ogrebotina (nista strasno, realna stvar za parkiranje po Beogradu) Levi far naprsao pre oko godinu dana (i dalje sluzi kao i svaki drugi) Levi prednji migavac, otpalo ono zastitno staklo (ali radi vise od godinu dana i bez toga) Lampica Chek na tabli je zbog LED pozicija (nije falinka) - Prednosti - Pre oko 20-30 dana sam zamenio obe prednje viljuske, stabilizatore, levi prednji lezaj, crevo turbine, prednje / zadnje plocice i uradjen mali servis Pre oko 2 meseca zamenjena oba homo zgloba. Pre snega kupljene 2 nove gume (napred), nazad 2 skoro nove od prosle zime (presle cca oko 1000km) Na slikama su napred celicne felne ali se dobijaju i fabricke ALU kao sto su ove pozadi. Kada sam je kupio nije radio KMH sat, to je sredjeno pa vise nece praviti problem. Kompletan prednji enterijer i famozna "lepljiva" plastika sredjena i prefarbana u crno. Stavljeni xenoni u farove i maglenke. Izveden sa konzole AUX kabal sa 3.5mm dzekom za slusanje MP3 Osvetljenje kabine LED, ali sam ga ja pravio (nema sijalica) efekat kao u dnevnoj sobi Sve u svemu, spoljni izgled mi nije toliko bio bitan koliko da je tehnicki ispravna. Bila nekoliko puta na moru u HR, obisla pola Srbije i da kucnem u d.... nikad nista. Prodajem je u cilju kupovine novijeg vozila slicne kategorije (karavan/minivan) pa ako je neko zainteresovan za zamenu samo tog tipa vozila me zanimaju (nista punto i sl.) U zamenu neko vozilo 2008-2010 do 2000cm3 Cena: 1800e i poprilicno je fiksna Za sva ostala pitanja ili ako sam nesto zaboravio stojim na raspolaganju!
  4. Znam da je zastarela tema "malkice" ali nista drugo nisam nasao.. Da li je neko voljan da objasni oko lokacije tih motora za usmeravanje vazduha? Cisto da ne rasklapam bez veze nepotrebne delove..
  5. Staklo je pravljeno tako da jedino za prvu pomoc moze da pomogne, oglas sam postavio ako nekog zeza elektronika posto je to ispravno..
  6. Igrom slucaja sam otkinuo retrovizor pa ako nekome mozda treba elktronika iz istog.. nek se javi. *svi elektromotori rade, grejac takodje.. Pozdrav!
  7. Ako neko kojim slucajem poseduje levi retrovizor za Lybru, pa jos ako je sive metalik boje sa grejacem.. JOJ kako bi me obradovao Kontakt: PM
  8. Za Lybru 1.9jtd 81kw 2001.. -homokineticki -zadnji silen blokovi
  9. @sashicus Ti delovi vec na sebi imaju primer, ukoliko se odlucis za skidanje "tajanstvene mase" uzmi cif oko 300 kinti kosta. Sa njim ces skinuti samo to sto se lepi a primer ostaje! Evo otprilike ovako ostane, preko toga samo izaberes boju..
  10. @sashicus Farbano sa crnim mat sprejom, mada se sjaji pomalo.. Nista profesionalno, sve u amaterskom stilu! Prva ruka, druga ruka.. 2 spreja = cca 600 dindzi @misko Cajgeri su posebna prica.. Menjao sam narandzasto osvetljenje skazaljki u crvenu boju i mogu ti reci da izgleda bolje nego sto sam mislio. To su neke sicusne diode, ali se na toj voltazi (koju daje tabla) proizvode samo u crvenoj, zelenoj i narandzastoj boji. Vratio sam sat bez skazaljki kako bih namestio da tacno pokazuje temp. (kad dodje na radnu temperaturu, lakse mi da namestim) Imam par slika o tome pa cu staviti u neku drugu temu. Danas stavio xenone u oborena i u maglenke... polako pocinje da lici na ozbiljno vozilo!
  11. Pozdrav svima, Isti problem sa lepljivom palstikom Ja sam se odlucio za rastavljanje i farbanje pa evo par slicica.. Koliko god izgledalo rastureno, postupak nije toliko komplikovan. Najvise srafova ima kaseta ispred suvozaca.
  12. Prodajem nove gume Trayal T-400 nikad montirane. Samo u kompletu, samo za kesh, samo Beograd, samo licno preuzimanje. Cena 100e

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...