Jump to content
FAS Goran

Dzonifajt

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Dzonifajt

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SrbijA

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1.8 16v GT
  1. Zna li neko gde se nalazi osigurac benzinske pumpe i njen relej za bravo 1.8 GT? Cujem relej sa suvozaceve strane oko kasete,otvarao sam kasetu ali mi se cini da nije nijedan vec imam osecaj da je negde pod haubom Pumpa je iznenada prestala da radi pa sam proverio na dzeku sa plovka gde nedolazi struja ka pumpi a relej radi.
  2. U pitanju je pomenuti model a problem sledeci: u toku normalnog rada radio je zapistao i na displeju je stajalo ALARM stisnuo sam neko dugme i natpis je nestao ali sam primetio da donji red dugmica ne radi a gore je sve bilo u funkciji. Probao sam da skinem klemu koju sam vratio posle par sekundi,probao radio,upalio se ali sad na displeju pise WIND i stoji samo na jednoj stanici a od dugmica radi samo pojacavanje,TP,mute i EXP koje je sad na broju 6. Stelovanje sata iz EXP-a radi u oba slucaja,znaci dugmici 2,3,4,5 rade samo u tom slucaju. Postoji li neko resenje? Hvala unapred!
  3. Zainteresovan sam da kupim bravu 1.6 16v ili 1.8 16v i vec sam neke snimio pa me samo interesuje gde im stoje brojevi motora jer to je jedino sto ne znam a voleo bi da budem spreman i to da pogledam sve ostalo mi je jasno oko tih motora. Valjala bi neka slika tog mesta naravno ako neko ima a i nije obavezno. Hvala unapred!!!
  4. Uzeo sam pre par dana tempru 1.6 sa klimom i dobio obavestenje da je prilikom lakseg udarca u prednji levi cosak pukao hladnjak klime.Pri proveri hladnjak stoji na svom mestu (ispred hladnjaka motora) ali (gledano s preda) u desnom cosku stoje 2 kolendera slobodna i tu postoji neko leziste gde su se ona kacila.Ispratio sam te cevi i ustanovio da su te 2 cevi 1. povratak iz (ka) kabine 2. povratak ka (iz) kompresoru Cev sa kompresora koja ide u hladnjak pa iz hladnjaka ka kabini je ok spojena ako je takav smer. Da li neko moze da mi kaze sta je stajalo kod prednjeg levog (vozacevog) fara da bi mogao da spojim ova 2 slobodna kolendera? Hvala unapred!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...