Jump to content
FAS Goran

voja986

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About voja986

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kovin

Previous Fields

  • Garage
    Stilo jtd
  1. Kupujem mareu stranca do 600e ili stila do 800 za delove
  2. Povadio sve iz gepeka.Nije to. poz svima evo da se i ja obratim za pomoc,stilo 1.9 jtd 115ks 5 vrata u toku voznje kada naidjem na neravninu na putu,izvitoperenost asfalta cujemi se u tocku bup,bup i tako stalno dok je neravno,zvuk nije konstantan nego svremena na vreme ,pomislio sam da su silen blokovi i stabilizatori koje sam menjao pre 1god ali je ustanovljeno da nije,gledali smo sve i jedino sto je ostalo je gumice balans stangle na koje se sumnja,jel je moguce i koje je najbolje resenje? koliko to moze da kosta? hvala! Slicno kao kod ovoga samo sto meni dolazi zvuk od nazad desni tocak
  3. Jesam to sam prvo povadio sve da vidim da nije tu.Nije. Nekad lupi nekad ne,kada se krecem pravo ,ponekad zalupi lupka onako,ali cini mi se da kada skrecem u krivini i ima manjih rupa da se vise cuje
  4. Proverena zadnja sedista roletna peta vrata ne lupkaju nesto spolja od dole dolaze s desna lupkanje???
  5. Auto se ponasa skroz normalno, sileni ne lupaju vise, al eto to nesto lupka izludjuje me. :-) A ne mogu da provalin sta je kao da u gepeku lupka nesto a nema nista.
  6. Pa danas sam menjao plocice nazad bas zbog toga posto su bile labave jer su bile skroz pojedene, proverio sam ne mrdaju celjusti kolko sam ja primetio. I i dalje lupka...... Da li da je celjust, kada stisnem kocnicu u voznji da li bi lupkalo? Jer sa malo pre probao u voznji da kocim i dalje lupka?
  7. Podigao sam na dizalcu dizao tocak gore dole ne lupka nista,gume na amortiuzeru izgledaju super nista ne lupka kad pomeram gore dole,skinuo tocak pokusavao da cimam ceo mosta gore dole nista se ne cuje????
  8. Imao sam problem sa silent blokovima nazad,kada lupe kicma i usi zabole. Prekjuce mi je majstor zamenio silen blokove i sada vise ne lupa nista drugi auto preko rupa. Medjutim preko sitnijih rupa nazad sa desne strane strane mi se sada cuje neko lupknje koje se nije culo pre zamene silena? Proverio sam na kanalu sve je stegnuto skidao tocak sve deluje ok a lupka . Sto to moze biti?
  9. Au ,objasnio svaka cast. Ok ,hvala prvom prilikom cu da kupim. Sad ja sam moj nosac ispod akumulatora skinuo da vidim kako izgleda,guma nije pokidana cela je ali je dosta tvrda,da li to dovodi do vibracija i rezonancije na leru,cim dam malo gas nista ne trese? Jel ovaj original u ap sportu za 4990? http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=49929 Ovaj sto si ti stavio izgleda dosta masivnije od mog nosaca,verovatno je modifikovan? Nasao sam u italia auto u Smederevu pod ovom sifrom 51711216, za stila nosac kaze 3900dinara,nisam jos otisao sad ne znam da li je modifikovani onaj masivniji ili klasicni onaj. Buco kako da proverim koji ne valja
  10. https://www.kupujemprodajem.com/Silen-Blokovi-za-Fiat-Stila-9941932-oglas.htm?filter_id=224328 ja sam kupio ove. ok su
  11. Pronadjen problem, cela vrata nisu imala struju vozaceva. Gubio kontakt na konektoru na vratima, skinuo vratio i sve radi.
  12. Danas mi se desilo da ona crvena lampica na vozacevim vratima neprestano svetlii kad sam kliknuo da otkljucam auto,otklujcao je sva vrata sem vozacevih. Kad kliknem zakljucavanje nece da ih zakljuca niti otkljuca samo kljucem otkljuca i zakljuca vozaceva vrata a lampica crvena na vratima non stop svetli. Pre toga mi je normalno radio,zakljucam daljinski sva vrata zatrepere zmigavci 2-3 puta i lampica crvena trepce na vratima. U cemu je problem zna li neko?
  13. Ima li neko ovakvu ratkapnu jednu 15cola?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...