Jump to content
FAS Goran

Bolence

Members
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

About Bolence

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/16/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3714 profile views
  1. Bolence

    Vicevi 120%

    Dolazi ciga kod doktora: -Cigo, moraces da prestanes da mastrubiras; -Zasto dokotre? -Pa da bi mogao da te pregledam.
  2. Prica. Upoznao sam devojku na chatu. Dugo smo pricali, razmenjivali misljenja, emocije, diskutovali o svemu i svacemu. To je trajalo danima, nedeljama. Osecao sam da smo sve blizi i blizi, a mislim da je to osecanje bilo obostrano. Posle nekog vremena sam skupio hrabrosti i da je pitam da se nadjemo i uzivo. U pocetku je odbijala ali ja jednostavno nisam hteo da prihvatim NE kao odgovor. Ubedjivanje je dugo trajalo ali je na kraju nekako i pristala. Uzbudjen kao nikad do tada, prilazio sam njenim vratima. Srce je htelo da eksplodira od ubrzanja i uzbudjenja. Jedva sam pozvonio. Otvaraju se vrata i iza istih ugledam stariju gospodju. - ne nisam ja u pitanju, kazala je smejuci se, dosao si po moju cerku. Tu mi je pao kamen sa srca i bilo lakse, ali ne zadugo. Otvarajuci sirom vrata iza nje sam ugledao prelepu devojku koja sedi u invalidskim kolicima. Nisam dozvolio da me to poremeti. - drago mi je da se upoznajemo i uzivo, bas si onakva kakvu sam i zamisljao, nemoj da mislis da ce me odbiti tvoje stanje i situacija, moja dusa pripada tebi. Srecni i zadovoljni, izasli smo na divnu veceru, zacinjenu otvorenim deljem emocija, osecanja i neznosti. Dopratio sam je do kuce. Delovala mi je uznemireno i kao da zeli nesto da mi kaze. Na moje insistiranje, skupi hrabrost. - znas, jako mi je lepo bilo sa tobom. Vece je bilo kao iz bajke i zelim da ta bajka jos traje. Osecam se veoma blisko sa tobom i zelim da te pitam nesto. Da li bi hteo da vodis ljubav samnom. Ne gubeci ni sekund, zgrabio sam je najbrze sto sam mogao, nisam se bas najbolje snalazio u ovoj nepoznatoj situaciji. Videvsi da imam "muke", ona mi predlozi. -stavi me na haubu. Srecan sto sam nasao osobu koju iskreno volim, nisam se obizirao ni na hendikep ni na cinjenicu da neko moze i da nas vidi. Divno vece je zacinjeno jos divnijim trenutkom. Dopratio sam je do vrata, koja je njena majka otvorilla. Odmah sam znao da nes je videla ali sam tu bio jos ponosniji i zadovoljniji. Isprativsi je u stan, krenuo sam napolje. Njena majka me je zadrzala na izlazu. -znas, moram da ti se zahvalim, -sto, zato sto si je doveo kuci, obicno je ostave na haubi.
  3. I ja dajem glas za termorad, prohromski, kupljen po preporuci majstora inace kucnog prijatelja. Evo bas mi je pre neki dan posle 4-5 god riknuo grejac, zamenio sam ga sam za 30ak minuta.
  4. IVANE VRATI SE :unworthy: IVANE VRATI SE :unworthy: :unworthy:IVANE VRATI SE :unworthy: IVANE VRATI SE :unworthy:
  5. Bolence

    Vicevi 120%

    Razvode se ciga i ciganka. Sudija: Evo i zvanično, niste više muž i žena; Ciga: A jesmo li i dalje brat i sestra. CIGA: Eeeee, život je do 11-te godine, posle toga žena, deca,...
  6. "dobar" auto je tesko prodati zamenio za kia ceed sw benz 1.6 128ks 2012 god 42.000 km I vlasnik
  7. Opet aktuelno 15.000 km
  8. Vidim da sam uneo zabunu. Nakon kocenja, bilo da sam stao ili samo usporio, pustim kocnicu-dam gas i kocnice cvile-skripuckaju jos nekih 500-600 m.
  9. Na zalost nije. Ja inace imam ostecen sluh, sto kaze moj drugar "kako li se to cuje kada ti cujes"
  10. Ostavio kola danas u AK "Kole" da vide zasto mi cvile zadnje kocnice 500-600 m od mesta kocenja. Obrusili su malo kocione plocice i ocistili ih, nisu mi naplatili jer me mnogo "vole" inace to naplacuju ali eto meni nece. To sto skripe ne utice na bezbednost niti na tehnicku ispravnost, jedino sto se komfora tice ali nista strasno, ko jos kupuje NOVA kola radi nekog "komfora". Jedino sto mogu, to je da mi zamene plocice, nema veze sto sam presao 15.500 km, i naravno naplate. Prvih 4-5 kocenja nije cvilelo, naravno odmah posle toga je pocelo opet, ali kako radim i posle posla sam otisao po kola ne vredi da se vracam jer ne rade ni oni. Zasto mora sve na misice, muku i ubedjivanje?
  11. Mislim da je i kod mene slican problem samo sto se meni zadnje kocnice posle kocenja polako vracaju i cvile nekih 500-600 metara

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...