Jump to content
FAS Goran

darkodobras

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Imam Multiplu JTD i pri kretanju i malo zustrijem stajanju u toku voznje ako i prilikom okretanja volana u krajnji desni polozaj ili levi cuje se prevedeno TAK nekada vise puta isti zvuk a nekad jednom. Volan nema uopste lufta niti se na njega prenosi bilo kakva vibracija prilikom zvuka niti se u toku voznje bilo po rupama ili ne cuje bilo kakav zvuk ako ne dolazi do naglog povecanja ili smanjenja brzine. Gledali su mi trap i kazu da izgleda uredu pa ne znam sta da radim i da li je u pitanju letva volana.
  2. Multipla je OK enterijer ocuvan sedista kao nova jedino plastika na komandnoj tabli malo oguljena inace sve je OK limarijski u potpunosti ocuvana sve cetri zimske gume kao nove motor suv menjac suv i da ne nabrajam jeftinija je jer uzimam od tipa koji je prva ruka za uvoz iz Italije.Jedino mi je sumnjiv taj blagi dim koji se javlja kao i poskakivanje poklopca za ulje.Ako neko nesto zna o tome ili moze da proveri na svojoj multipli nakon voznje kad je zagrejana bio bi zahvalan da ne bacam pare.
  3. Cao reci mi posto i ja planiram da kupi jednu multiplu JTD 2001 jesi li proveravao motor dim iz sipke za ulje itd i zanima me da liiko zna nesto o tim motorima. Kibicovao sam jednu multiplu JTD ali sam prilikom pregleda motora primetio da mi cep sa otvora za ulje kad ga odvrnem igra u ruciverovatno zbog nekog pritiska kao i da kad se ugreje iz otvora za sipku za kontrolu ulja kad istu izvucem izlazi jedva vidljiv beli dim. da lije to normalno kod ovih motora tj. da liovu multiplu kojoj je motor inace potpuno suv uzeti ili bezati od nje. Inace cena joj je 2500eura.
  4. Zeleo bih da kupim jednu multiplu 2001god ali sam prilikom pregleda motora koji je inace potpuno suv primetio da kad skinem poklopac za ulje i drzim ga iznad otvora isti igra u ruci pod pritiskom kao i da kad se motor zagrejao i otvora meraca ulja ide jedva primetan beli dim, da lito ukazuje na neku neispravnost ili dotrajalost motora ili je normalno kod JTD motora.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...