Jump to content
FAS Goran

pingvin44

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

  1. Da, puko zupčasti. Kaiš koji je zamenjen pre nepunih 30 hiljada. Najnormalnije kupljen u radnji. Čekam procenu koliko ja šteta i koliko će to sve sad da me izađe.
  2. Jutros vozim najnormalnije i iz čista mira ugasi se auto. Stanem, da upalim, pod haubom se čuje da se nešto vrti. Dakle ne cakće nego se vrti. Dođe drugar, zavergla, motor ne vergla ali se vrte kaiševi polako. Gurnemo ga da probamo tako neće da upali ni na guranje. Ima li neko ideju šta bi moglo da bude? Na tabli se nije upalila nijedna posebna lampica koja se i inače ne pali. Ne pišti ništa. Hvala unapred.
  3. Vala kod ovog mog ni skripanja ni lupkanja ni skripuckanja. Plastika utegnuta ko koza na dobos bubnju. Sedim ko gospodin covek sa sve onim naslonom za ruku. Kad sam dobio ovog mog mislio sam da ga prodajem ali poslusah prijatelja, provozah ga par kilometara i zaljubih se. Najbolja stvar je sto ide ko metak i sto je prvi auto koji, kad mi treba snage i brzine toga ima u rezervi uvek. I da povucem prikolicu sa camcem a i da prestignem nekoga. Jedino ta elektronika, bem ti elektroniku.
  4. Ma svi su prisutni sem sto mi je pre nekoliko dana cuveni desni upao unutra ali sam ga lepo ususkao nazad sa super lepkom. Nego, pitam se kako da provalim da li je i koji riknuo? Hoce li mi to kompjuter reci? I negde procitah da se spominje neki majstor na Altini koji ima taj examiner. Posto sam sa Altine a ne znam ni gde je ni ko je, moze li me neko uputiti na njega? Adresa, br. telefona?
  5. Meni ovaj trougao stoji non stop ukljucen i prilikom davanja kontakta mi na display-u izbaci poruku " parking help unavailable ". A posto imam parking senzore i prilikom ubacivanja u rikverc imam samo jedno dugacko biip koje se posle 2 sekunde ugasi, a kad pridjem zidu ne daje nikakve zvukove pretpostavio sam da je ili crko jedan parking senzor ili svi sto kontam da je malo verovatno. Ili nesto trece a opet vezano za parking senzore. Btw, karavan Stilo je u pitanju. Ako je slucajno neko imao slicno iskustvo... Napominjem da dugme za ASR nemam.
  6. Pozdrav svima. Na preporuku drugara ( pozdrav za BoleNbgd ) nadjoh ja i ovaj forum. Slovo P sa onih par crtica pored a nalazi se levo od volana, u donjem redu, u sredini sluzi cemu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...