Jump to content
FAS Goran

dusman13

Members
  • Content Count

    1138
  • Joined

  • Last visited

About dusman13

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/24/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NewBelgrade

Previous Fields

  • Garage
    FIAT BRAVO TROFEO

Recent Profile Visitors

9867 profile views
  1. Zar ti stvarno ne vidis cinizam i humor u mom postu? Smajli ti nista ne znace?Sad si ti meni otvorio oci kao da ja ne znam odakle uzimaju pare za puteve. Kraljuuuuu....
  2. Jeste al bratko ne gradi toliko puteva ko mi ili "nas". Treba zaraditi kintu za izgradnju[emoji1787] U tome je kvaka sto je kod nas najskuplje gorivo. Os puteve, skole, vrtice...[emoji1787]
  3. Meni veza(nacelnik jedne stanice) kad sam uvezao auto u Srbiju dakle prva registracija dao mi tj trazio sam da li ima, i bilo je dan, mesec i moji inicijali na kraju, e sad ti brojevi i slova nisu nikome bitni nisu isti ali meni su jako bitni i nikad ne mogu da ih zaboravim. Obicna slova i brojevi svi bi rekli razbacani, ali meni toliko pravilno napisani. Naravno sve je free kad su prijatelji u pitanju.
  4. Apsolutno tacno a ti primeri sa letovanja to je tek posebna tema.
  5. E upravo to je poenta, hoce da kupe preskupi iPhone ili Samsung da bi rekli a ljudi videli da on ima te brendove u dzepu ili neretko na stolu u kaficu, to sto je isti njesra, pun bagova koga briga. To je poenta. Zato ja kad me neko ko se apsolutno ne razume u telefone, a prva moja hanuma kad me pitala koji ti to telefon ja joj reko a ona sta ti to i sto ti je žao[emoji1787] bilo tako stvarno, ali ja nijednu zamerku sem malo proxyja nisam imao za 2+ god.
  6. Da nikad mi nije launcher pukao niti sa vibraciom imao problem, jesam sa proximityjem i to sam u prvoj poruci napisao, ali sam imao pucanja i pucanja sa Samsunzima koje sam placao 800+€, ali vidi ja tebe i nikog ovde ne ubedjujem da nesto kupi samo iznosim moje iskustvo od mnogoooooo godina bavljenja telefonima i znam da ocenim sta vredi koliko po mom misljenju, Samsunzi i iPhoni ne vrede taj novac, duplo manje DA ali ove cene 1000+ NE tj JA ne bih toliko dao za te nestabilne sisteme i lose SW i losiji HW, ali ako je tebi ok da das za S23 ili tu 15,16 ne znam dokle su sad dosli ti iPhone-i sve je ok, podrzavam te. Zaista tako mislim ja nemam problem sa tim ako ti mislis i ti kesiras samo napred, ja ne bih ja bih tu kintu ulozio u nesto sto vredi i vise.
  7. To je tacno za proximity i to sam na pocetku rekao kao manu ali nije strasna u sekundi se resava objasnio sam. Na 13 nema toga jer su vratili fizicki senzor nije vise ultrasonicni kao na 10-ci.
  8. Apsolutno nije, nijedan telefon koji sam imao ili brat i prijatelji a da je Xiaomi nije imao taj problem sa vibracijom, niti je ikad pukao launcher doduse dugo sam na mojim koristio Nova prime launcher a pre mesec dana se vratih na fabricki koji leti nema da zastje ni mili sekundu, SW je vrh kod Xiaomija. Nikad ne bih dao toliko para za iPhone ili jos gori Samsung S varijante jer ni upola ne vrede koliko kostaju. Bukvalno placas ime a vi ako zaista ne verujete da se iPhone i Samsung kao ime ne placa u ceni komada jedinice, sta da vam kazem ipak sam suvise dugo u ovoj prici o telefonima koje sam jos od 97/98 poceo da koristim i zanimao se za iste doduse to su bili do 2007 obicni telefoni svejedno uvek su me interesovali i uvek sam cackao a tek kad je stigao android do danas zato i pricam jer znam sta pricam i znam da sam u manjini jer vecinu ni ne interesuju detalji vec ime. Nebitno svako ima svoj novac i nek kupuje sta misli da mu je odlicno nemam ja problem sa tim a nikad ni sa telefonima osim ako nisu mrtvi iOS i Samsungov One UI.
  9. Nista os svega nabrojanog ne videh kao ni moj brat dok je koristio Xiaomi telefon sada je na Huawei P50 valjda, jos neki prijatelji takodje nemaju problema kao ni sa notifikacijama, samo treba znati sta ukljuciti da bi stizale instant kao meni eto cim si napisao odmah mi je notifikacija iskocila, ima podesavanja ali to nisu bagovi vec je MIUI skin takav. Zato i kazem nije Xiaomi za svakog moras biti malo "pismen" za njega. Ti ne voqlis da rootujes, otkljucavas BL i slicno gasis servise i podesavas, ja to volim to mi je hobi, zanimacija volim da cackam po SW. O itekako se Xiaomi isplati ako si kao ja, ako si da volis out of box da ti sve bude "podeseno" a lose onda ti telefoni nisu za tebe. Opet kazem kapiram ljude poput tebe i slicnih koji to ne zele nije im zanimljivo da cackaju za takve Xiaomi i nije, najiskrenije. Ali to ne znaci da je los, bagovit i da ne vredi, upravo suprotno je.
  10. Apsolutno nije tacno nista bagovitog nema u Xiaomi software-u mada postoji mogucnost da ne znamo svi isto da koristimo tel iskljucujemo nepotrebne servise itd. Nikakav bag za 2+ god na mnogo jeftinije telefonu i jos ranije na predhodnim 8pro modelu nisam imao niti oni sa kojima sam pricao a da se razumeju u SW imalo, poiskljucis sve servise koje ti nisu potrebni, iskljucis servis za reklame, rootujes ga i leti bez ijednog baga. Svaki telefon koji kupim podesim ga prethodno rootujem nikad nikakav problem. Postujem tvoje misljenje ali i dalje je po meni svakako najbolja opcija za 1000+ evrova. Ne patim da mi pise Samsung ne lozim se na marke vec na kvalitet Samsugov SW je milion puta bagovitiji od Xiaomijevog jos mu nakace cenu ni lud ne bih(bio sam nekad mladji pa sam bio lud i dao za S7Edge svojevermeno secam se 2016 sam ga platio 820 ili 830 €) kupio sad kroz 7 god vise iskustva, iPhone da ne pricam, zapravo isti ne mogu da smislim i nista lepo ne mislim o iOS-u, ali to je moje misljenje. Svakako da se mnogi nece sloziti jer nismo svi isti, istih potreba, interesovanja i ne dozivljavamo iste stvari na isti nacin svi, neko voli da cacka i namesti sve kako treba, rootuje telefon, drugi ne zeli niti zna niti hoce da se smara sa tim stvarima, vec kako je stigao tel tako je. Koliko njih poznajem koji ni da apdejtuju tel ne znaju kroz OTA, a kamo li da ubace neki drugi SW koji su odradili neki entuzijasti. Mozda i jeste da, Xiaomi nije bas za svakoga, zato ga ja i volim al za cenu koju ima daje najvise[emoji123]
  11. Nista spec., Xiaomi Mi 10T Pro ima bolju jos ako promenis SW na googlovu kameru odlicna je. A ja pak nista sem Xiaomija ubedljivo najbolji tel za ulozeni novac, ja ne znam kakve vi bagove imate ali ja nikakav bag nisam imao ni na Xiaomiju niti ranije na OP ali zato jesam sa Samsungom sa kojim sam se rastao i nikad vise u moje ruke preplaceno djubre koje baguje na sve strane. Ali to je moje iskustvo kao sto i neko drugi ima losije iskustvo sa Xiaomijem, ocigledno da nisu svi primerci istog modela i proizvodjaca isti a trebali bi.
  12. Svestan sam da je sve precenjeno ali... Jako mi je bitno da je kamera odlicna a na 13 Pro jeste, ostalo su manje bitne stvari. A i svidja mi se izgled
  13. E ne znam za 11icu ali 10ka vrh jedini bukvalno problem je sto ima ultra sonicni senzor za blizinu pa on zeza, nista strasno odvojim slusalicu i vratim i nema problema, nije svaki poziv ali svaki 10 na primer. Ostalo toppp. A 13ica pro je vrh jes da mi se bas 1400€ ne kesira ali mnogo je dobar pa i vredi(po meni) kesirati za njega toliko. Gledao brdo recenzija za njega nema niko da se zali bar oni koji zaista rade prave recenzije i koji telefone znaju da koriste.
  14. Ne bih se bas slozio, ja imam Xiaomi Mi10T Pro 8/256 sa A12 nikakav bug nisam primetio telefon leti vec 2 god novog kupio i uvek apdejtovan. Verovatno da nekom baguje meni nikad nije i sad uskoro prelazim na Xiaomi 13 Pro. T10 Pro je odlican telefon i steta je jer je dosao do EOL, a lagano moze 13icu da vrti a i 14icu po hardweru ali ko bi onda nove tel kupovao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...