Jump to content
FAS Goran

vazon

Members
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

About vazon

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://londonapartmentsrental.co.uk/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Ypsilon 1.4 16v, Lancia Y 1.2 8v

Recent Profile Visitors

4228 profile views
  1. Prodajem dve zimske gume SAVA dimenzija 195/55 R15 Stare nekoliko godina, kupljene nove. Vozio sam ih preko zime na mojoj Lancia Y, dok nisam prodao auto. Sa ovim gumama sam prelazio možda 1000 km po sezoni. Dakle, gume su prešle svega par hiljada km. Uz njih dobijate na poklon još dve zimske gume koje nisu u tako dobrom stanju, ali mogu da izvuku još jednu zimu. Njih sam kupio polovne i bile su pozadi. Kliknite ovde za oglas na KP. Što se tiče cene - recite da ste sa ovog foruma kad nazovete, pa će biti neki popust
  2. @silenci Dolazio je čovek da pogleda auto za neku gospođu, pitao je koliko bih spustio i baš tako sam rekao - još 50e dole i to je to. Njoj se auto sviđa, međutim on je počeo da je prži da uzme dizela Pežoa "jer su Italijani benzinci glupost" i slično. @trivo Jesam, to najviše i gledam. Da dam moj auto i doplatim za noviji i veći. Prvo sam razmišljao o Lancia Delti, ali nema ih mnogo na oglasima pa je teško naći nekoga ko bi se menjao. Gledao sam neke Alfe 159 koje su za menjanje, ali šta znam... Jednoj ofucana unutrašnjost, drugi oglas mi deluje sumnjivo, trećoj Alfi izgleda da je duša izvađena... Gledao sam i SUV vozila, planiram možda neko voće da sadim, pa bi mi dobro došao auto koji može da skrene sa asfalta. Najradije bih zadržao ovaj auto, a uzeo jedan veći, pa da ih koristim u zavisnosti od potrebe. Žao mi da prodam ovaj moj auto za male pare, jer je stvarno dobar. Međutim, otac je neadvno uzeo Multiplu (2006) jer mu je iskrsla neka dobra ponuda, a još nije prodao svog Ypsilona (2001), tako da sada imamo 3 auta u dvorištu, red bi bio da prodamo neki pre nego što se ja ponovim, da nam dvorište ne bi izgledalo kao auto plac
  3. Ljudi, dugo nisam pratio oglase (pre nego što sam rešio da prodam auto), pa nisam u toku sa cenama. Koja je, po vama, realna cena za ovaj moj auto?
  4. Baš tako. Pre neku godinu čovek uzeo moje ključeve od auta i gleda logo, pa kaže "Laaaan - čiaaaa... Je l' to Dačia?" i tužno i smešno
  5. Slabo zovu ljudi... kako stoji situacija kod vas koji pokušavate da prodate Lanciu? Za Fiat pretpostavljam da ima mnogo više zainteresovanih. Verovatno je naš prosečan vozač i dalje pun predrasuda prema Lancia i Alfa Romeo automobilima. Kad bi samo znali šta propuštaju dok se štruckaju u svojim VW mašinama
  6. Продаје мој отац његову црвену ипсилонку, 2001. годиште. Набавио је Мултиплу, па продаје Ланчу. Погледао сам сад огласе, да пронађем ауто и поставим линк овде, али изгледа да му је оглас истекао. Углавном, 2001. годиште, уграђен гас, боца атестирана до 2020., чини ми се, регистрован још бар пола године, црвене боје, ауто је у добром стању. Има неких улагања, мислим да је споменуо цифру од 200 евра да се ауто скроз среди. Углавном, уклопили бисте се у ту цифру од 2000 евра (куповина + да се среди шта треба). Што је најбитније, он би вам рекао шта све треба да се уради, не би лагао да је ауто "фул" и да је без улагања, па бисте знали тачно на чему сте. Нема неких скривених фалинки, купио је нови ауто, па овај продаје. Углавном, једна просечна црвена ипсилонка из 2001. Његов телефон је 063 506 326, слободно га позовите.
  7. Zdravo, Saša Auto je registrovan do Jula. Ima klimu, naravno. Sve radi kako treba. Kupio sam ga iz uvoza, ispostavilo se da sam naleteo na zdrav primerak i auto se kod mene praktično odmara u poslednjih pet godina. Prelazim 6,000 km godišnje. Što se održavanja tiče, ja sam lik koji se u mehaniku ne razume i ništa ne petljam sam. Oteram auto u servis, oni mi kažu treba to i to, ja kažem "ok, uradite šta treba" i pri tome ne gledam da uštedim, jer znam da se ugradnja loših delova kasnije obije o glavu. Evo linka ka oglasima: http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8007876/lancia-ypsilon-14-16v Sad sam primetio da nisam ubacio slike unutrašnjosti, ali to ne znači da nešto krijem. Unutra je sve čitavo, sve radi, ništa nije polomljeno, pokidano, ofucano. Na sedištima nema tragova korišćenja, jedino su papučice malo izlizane i to je sve! U oglasu je veća cena nego što sam ovde napisao, ali ako te auto zanima, javi se, pa ćemo se dogovoriti oko svega.
  8. Pozdrav, Posle 5 godina prodajem moju Lancia Ypsilon. Kupio sam auto od uvoznika. Od tada ga redovno servisiram i sve radi odlično. Menjao sam samo stvari koje su potrošni materijal (pakne, akumulator...). Prelazio sam sa autom svega 6,000 km godišnje. Do sada je ukupno prešao 140,000 km. Auto je u odličnom stanju, potpuno ispravan, uz njega idu 4 letnje gume kao nove i set zimskih guma (2 gume kao nove, 2 mogu još da posluže). Unutrašnjost auta nema nikakvih oštećenja, tragovi korišćenja su mali. Ništa nije izlizano, pokidano, probušeno, nije pušeno u njemu, zadnja sedišta su bukvalno kao nova - na njima sam možda 5-6 puta vozio nekoga za ovih 5 godina. Klima, podizači, sve radi. Auto nije udaran, na zadnjem desnom krilu je spao lak na krugu prečnika 5 cm i to je jedina falinka. Proizveden u poslednjem mesecu 2003. godine i prvi put je registrovan 2004. Motor benzinac 1400 kubika, 95 konja. Najjači motor koji je ugrađivan u Lancia Ypsilon. Potrošnja 6-7 litara. Nalazi se u Inđiji, možete uvek doći da ga pogledate. Prodajem ga jer mi treba veći auto, to je jedini razlog. Sve u svemu, odlično očuvan i potpuno ispravan primerak. Cena neka bude 2,650 evra. Moj telefon je 063 808 55 97. Čujemo se!
  9. Pozdrav svima! Na prodaju polovni, čitavi farovi za Y iz 2001. godine. Nismo bili zadovoljni jačinom svetla tokom noćne vožnje, pa smo zamenili farove. Farovi su čitavi i ispravni, jedino što ne reflektuju svetlost kao novi. Cena je 2000 dinara za oba fara. Ukoliko neko želi slike, bilo koju informaciju neka se javi. Kupcu ćemo poslati farove preko AKS-a ili neke druge kurirske službe.
  10. Dakle, ima nas dosta sa buckanjem vode u kaseti Ma, vazno samo da nije nista krupno. Malo sam paranoicno-alergican na sve cudne zvukove koji dopiru odnekuda iz automobila...
  11. Hvala na odgovoru! Tako nesto sam procitao i na stranim forumima. Probacu, verovatno je to...
  12. Pozdrav, Pre neki dan sam primetio "zvuk proticanja vode kroz cev" nakon startovanja motora i dodavanja gasa. Zvuk dolazi iz pravca kontrolne table, sa desne strane. Zamislite da imate u kaseti flasu koja je do pola napunjena vodom i kad krenete, voda u toj flasi pocne da se bucka. Intezitet zvuka je dosta nizak, ali ako je oko mene potpuna tisina (garaza) jasno cujem zvuk vode koja se krece. Ne traje dugo - sekund, dva i zatim nestane; potom se opet javi ako dodam gas i kasnije skroz nestane. Sta bi ovo moglo biti? Neki vazduh u hladnjaku, nesto sa klimom ili nesto trece?
  13. Pozdrav! Da li mi neko tacno moze reci (ili jos bolje pokazati neku sliku) koja je to boja "Metalik siva c2" - tako se upisuje u saobracajnu. Pozz i hvala!
  14. 15 inca, guma je 195/55 Nije skupo, to su cene za taj profil... Prvo mi neki deda nudio Hitris za 7500 ali ce mi naplatiti montazu i balansiranje. Sio mi ga Djura! Skoknem do Pazove, tamo nadjem Barum za 7800 (sve vreme sam i prizeljkivao Barum) i momci su bili toliko profesionalni i usluzni da mi je prosto drago sto sam kupio gume kod njih.
  15. Da zakuvamo jos malo temu - Kako ti se svidja Lancia Y? Imas ih za 2500 evra u jako solidnom stanju. Potrosnja smesna, cena odrzavanja kao kod punta. Uz sve to auto je kvalitetnije izradjen od Punta, a mnogima je i dopadljiviji. Klikni ovde pa pogledaj sta se nudi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...