Jump to content
FAS Goran

kumrija

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About kumrija

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/10/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kiknda

Previous Fields

  • Garage
    fiat panda
  1. Može od novog Punta klasika ili zastave 10
  2. slupao sam pandu 1.1 2007 hitno mi trebaju delovi, ako neko zna neki otpad gde bi mogao da nađem delove?
  3. povezao sam sve kako si mi napisao... verovatno nešto ne radi, to je bio rekao električar tom liku što mi je dao kada ga je izvadio iz auta...
  4. probao sam da povežem da isprobam vufer, ali se ništa ne dešava... vezao sam direktno na zvučnik, on radi, ali preko pojačala ne radi... da li je moguće da je nešto crklo, ne izgleda mi da je nešto sjebano, sve je ok... šta bi to moglo biti?
  5. probaću, pa ti javim šta sam uradio
  6. aha hvala, a ono za zvučnike kad bi vezo onako, bi radilo? i hteo bi da testiram prvo vufer pre nego što ga stavim u auto, jel mogu to nekako na izvor od 12 v da vežem? onda moram minus na minus a plus na plu i na bubudu ili kako već?
  7. e ja bi da vežem na taj crveni i beli izlaz za vufer L/R sa playera na vuferove žice za zvučnik... i onda napajanje +crvenu na crvenu i -crnu na crnu, a za tu pobudu nisam siguran da li na plavu ili na narandžastu?
  8. znam, i šta sad? kako šta da povežem..?
  9. zna li neko kako da povežem taj vufer iz punta hgt u pandu ispod suvozačevog sedišta? ja sam zvučnik sa pojačalom i ulazom prepakovao u drugu zvučnu kutiju da može da mi stane ispod sedišta jer se ne uklapa u gepek... imam 4 fabrička zvučnika u vratima od 40-35W i pionirov player, žicu za vufer sa tim džekom ću isto uzeti iz hgt... e sad me zanima kako to da nakačim na player na kome ima poseban izlaz za vufer sa pojačalom... ovo je slika pioneera deh-3050ub http://img88.imageshack.us/img88/9286/11142009022jpg.jpg u uputstvu piše da se kači na taj vuferov izlaz ako ima u sebi pojačalo, ako nema onda na zadnje zvučnike. ja sam mislio da kačim na taj poseban izlaz a lik iz radnje za ozvučenje kaže da kačim na zadnje zvučnike, valjda ne zna da vufer ima pojačalo u sebi xD

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...